0

طعم اصیل شمالی را مهمان سفره کنید

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طعم اصیل شمالی را مهمان سفره کنید

طعم اصیل شمالی را مهمان سفره کنید

 

پارسه گرد/ نیر برشته یکی از غذاهای سنتی شمال کشور است که به پنیر وورووشته، پنیر وروشون هم شناخته می شود. املت شمالی را با هر پنیر ایرانی که دوست دارید می‌توانید درست کنید؛ از پنیر لیقوان و گوسفندی گرفته تا پنیر سفید ساده (فتا) یا پنیر کُرد که بدون نمک و مستقیم از ترکیب شیر جوشیده با سرکه درست می‌شود). می‌توانید این خوراک را بدون سیر و شوید نیز تهیه کنید.


به افزودن نمک با توجه به میزان نمک پنیر توجه کنید، به طور مثال پنیر لیقوان به دلیل میزان شوری که دارد نیاز به اضافه کردن نمک ندارد. اگر از کره یا روغن کرمانشاهی برای درست کردن این غذای خوشمزه استفاده کنید مسلما انگشتانتان را هم با آن می‌خورید.
 

چی لازم دارم (برای 4 نفر):
پنیر فتا (سفید) یا لیقوان 400 گرم
تخم مرغ 4 عدد
سیر 2 حبه
روغن 2 قاشق غذاخوری
شوید خشک 1 قاشق غذاخوری
زرد چوبه ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه

 

چه جوری درست میشه:
روغن یا کره را در تابه‌ای روی شعله ملایم گرم کرده و بعد زرد چوبه را به‌ آن اضافه کنید.
سپس پنیر را خرد کرده و به آن اضافه ‌کنید. (می‌توانید ابتدا روغن را داغ کنید بعد مقداری کره داخل آن بریزید که کره داخل روغن آب شود و نسوزد)
صبر کنید تا پنیر شروع به آب‌شدن کند. سیر را رنده کرده و به خوراک اضافه کنید.مخلوط را به آرامی هم‌بزنید. (دقت کنید حرارت زیر تابه ملایم باشد و گرنه به سرعت پنیرتان می‌سوزد)
تخم مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه شکانده و با چنگال هم‌‌بزنید.
یک قاشق غذاخوری شوید خشک را به مواد اضافه کنید.
تخم مرغ‌های مخلوط شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید.
نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. و اجازه دهید غذای شما به میزانی که دوست دارید بپزد.
پنیر برشته را می‌توانید با نان یا کته که به املت شمالی معروف است سرو کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 2 تیر 1395  12:37 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها