0

طرز تهیه کیک باقلوا

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه کیک باقلوا

طرز تهیه کیک،کیک باقلوا


مواد لازم برای تهیه کیک:

    1پیمانه سرپر بادام پوست گرفته

    150گرم کره ذوب شده

    1 پیمانه آرد

    1/4  پیمانه گلاب

    1/4  ق چ بیکینگ‌پودر

    1 ق چ هل

    3 سه عدد تخم‌مرغ

    1/2 پیمانه شکر


مواد لازم برای شربت:

    1/2 پیمانه شکر

    1/8 پیمانه آب

    1/8 پیمانه گلاب

    1 ق چ عسل

طرز تهیه:

1. ابتدا فر را روی 180 درجه  سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید. حالا بادام را پوست گرفته و با دستگاه غذاساز آن را خرد کنید.

2. تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی با همزن برقی هم زده، شکر را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا کره ذوب شده را هم به مواد فوق افزوده، هل و گلاب را نیز با این مواد مخلوط کنید.

3 .در این مرحله آرد و بیکینگ‌پودر را که از قبل با هم الک کرده‌اید به مواد اضافه کنید و بادام را نیز داخل مواد ریخته و خوب با مواد فوق مخلوط کنید.

4.  کف قالب ها را چرب کرده و مایه کیک را در قالب ها بریزید و آنها را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای 180 درجه  و سپس 20 دقیقه در دمای 150 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

طرز تهیه شربت:

ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته، روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود.‌ حالا عسل را اضافه کنید و بعد از افزودن گلاب، ظرف را از روی حرارت بردارید و همان طور داغ روی کیک ها که کاملا سرد شده بریزید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 2 تیر 1395  10:40 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها