0

امان از تفرقه !

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

امان از تفرقه !

چرا امروز واژه هايي چون « يقين » و « وحدت » موهوم شده اند و حرف همديگر را نمي فهميم و دست بيگانه را بهتر و محكمتر مي فشاريم !
چرا امروز آنقدر در زير بار ذلت خميده ايم كه حيواني ترين شكنجه ها را به روي ما مي آزمايند و شرمسارانه نظاره گريم
براي فردايمان چه انديشيده ايم آيا تاريخ از جمعيت ميلياردي مان , لوحي رنگين از خروش غرور آفرين مان در خويش ثبت خواهد كرد يا در يكي از منزلگاههاي آن , نفسمان مي برد و مي مانيم و در تاريخ گم مي شويم
آيا با تاريخ تا آخرين منزلگاه هستي كه « نجعلهم ائمه و نجعلم الوارثين » است مي مانيم و سرفراز در « اذا وقعت الواقعه » و يا به حكم « لايغير بقوم حتي يغيروا بانفسهم » تمام غرور و شرف و هويتمان را به خونخواران خواهيم باخت !
آري اي مسلمان ! من و تو امت خاتمميم و امروز حجتها را ما بايد به ساير ملتها بقبولانيم نه اينكه آنها , راه و تكليف و هدف مان را به غارت ببرند. امروز مرهم زخمهاي سينه هامان همان لااله الا الله است اگر با هم و به قوت ندا دردهيم .
امروز آنچه كه حلقوم مظلومين عراق و فلسطين و... را از چنگال اهريمن ها رها مي كند , « واعتصموا بحبل الله جميعا و لاتفرقوا » است .
امروز خيلي از بلاها را به دست خويش بر سرمان مي آورند و تاوان نكرده هاي ديروزمان را , امروز مي پردازيم . پس تا امروزمان بدتر از ديروزمان نشده , به خود بياييم كه اگر چنين كنيم تا وادي « وارثين » , راهها هموار است .
جهان تاريك است , اما روشني بخش آن هست و گرنه نعوذ بالله از غفلت و تفرقه , كه بدعقوبتي خواهد داشت .
ع ـ ا
روزنامه جمهوري اسلامي 11/03/1383

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

یک شنبه 12 دی 1389  1:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها