0

کیک خامه‌ای

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک خامه‌ای

 
 
 

کیک خامه‌ای

 

مواد لازم برای کیک:
*تخم مرغ – 4 عدد (سفیده و زرده از هم جدا شود)
*شکر – نصف پیمانه
*آرد – یک پیمانه
*وانیل – کمی


برای تهیه پودینگ:
*شیر – 4 پیمانه
*آرد – 2 قاشق غذاخوری پر
*نشاسته – 2 قاشق غذاخوری پر
*شکر – نصف پیمانه
*تخم مرغ – یک عدد
*کره – یک قاشق غذاخوری
وانیل – کمی
برای روی کیک : پودر نارگیل

 

طرز تهیه:
*برای تهیه کیک سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا فرم بگیرد.
*شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
*در کاسه جداگانه ای زرده را هم بزنید تا خامه‌ای شود و به مخلوط سفیده اضافه کنید.
*آرد و وانیل را اضافه  و آرام باهم مخلوط‌کنید.
* مایه کیک را در قالب مناسب بریزید و به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه در فر که از قبل روی 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم‌شده است، قرار دهید.
*کیک را دربیاورید و بگذارید  خنک شود.
* برای تهیه پودینگ تمامی مواد لازم به‌جز کره و وانیل را باهم مخلوط‌کنید و روی حرارت بپزید.مواد را مرتب هم بزنید تا خود را بگیرد.سپس کره و وانیل را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا کره آب شود.
*پودینگ را روی کیک بریزید و با پودر نارگیل تزیین کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 1 تیر 1395  9:55 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها