0

طرز تهیه نان شکوفه ای با مغز ژامبون

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه نان شکوفه ای با مغز ژامبون

 

طرز تهیه نان شکوفه ای با مغز ژامبون

 

برای خوش طعم شدن می توانید در انتها مقداری کنجد روی نان ریخته و آن را داخل فر یا مایکروویو بگذارید. زمانی که رویه خمیرتان طلایی شد، زمان پخت به اتمام رسیده است.

مواد لازم :
خمیر نان معمولی با خمیز پیتزا : 2 برگ
ژامبون کوچک : به تعداد لازم 
کنجد : مقداری
قالب گرد فلزی کوچک

طرز تهیه :
ابتدا با قالب گرد کوچک خمر نان با پیتزا را ببرید.
سپس یک لایه خمیر، یک لایه ژامبون و در انتها لایه آخر خمیر را می گذاریم.
در این مرحله خمیر را به 4 قسمت و سپس هر قسمت را به دو قسمت دیگر تقسیم می کنیم ( مطالبق شکل )
در انتها هر قسمت را با دو انگشت یک پیچ کوچک می دهیم. برای زیباتر شدن بهتر است پیچ های کنار هم برعکس یکدیگر باشند، یعنی یک به سمت راست و تکه کناری به سمت چپ.
برای خوش طعم شدن می توانید در انتها مقداری کنجد روی نان ریخته و آن را داخل فر یا مایکروویو بگذارید. زمانی که رویه خمیرتان طلایی شد، زمان پخت به اتمام رسیده است.


طرز تهیه نان شکوفه ای با مغز ژامبون
 
 
یک شنبه 30 خرداد 1395  11:13 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon-developer nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها