0

قلعه‌نويي: براي جلسه كميته فني از وقت سپاهان مي‌زنم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي سپاهان گفت: در مورد حضور در جلسه کميته فني بايد اعلام کنم که من بيکار نيستم و از وقت تيمم براي حضور در اين کميته مي‌زنم و البته هدفم کمک به فوتبال کشور است.

امير قلعه‌نويي ضمن ابراز بي‌اطلاعي از انجام جلسه کميته فني که امروز قرار است در آکادمي فوتبال برگزار شود؛ در پاسخ به اين سؤال که آيا در جلسه قبلي اين کميته در مورد شرايط حساس تيم اميد به جمع‌بندي رسيديد، اظهار داشت: پيشنهاد کردم که يک مربي مطرح و خوب خارجي را بياورند تا ضمن اينکه سرمربي تيم اميد مي‌شود، مديريت تيم‌هاي پايه را هم برعهده بگيرد. يعني يک هزينه خوب انجام دهيم تا اين مربي هم سرمربي تيم اميد شود و مدير تيم‌هاي پايه تا به کار سرمربيان ايراني نظارت کند.
وي درباره انتقاداتي که براي انتخاب افاضلي به عنوان مربي تيم اميد شد؛ گفت:‌ به هر حال در اين جلسه گله‌هايي را مطرح کردم. همانجا گفتم که اين آخرين جلسه من است و البته به ما گفتند که عدم اطلاع رساني، سؤتفاهم‌هايي را به وجود آورد که اين موضوع در پايان جلسه قبلي حل شد.
قلعه‌نويي ادامه داد: در مورد حضور در جلسه کميته فني بايد اعلام کنم که من بيکار نيستم و از وقت تيمم براي حضور در اين کميته مي‌زنم و البته هدفم کمک به فوتبال کشور است. ما وظيفه داريم در اين جلسه حضور پيدا کرده و حرف‌هايمان را براي کمک به فوتبال بزنيم، اما مطمئن باشيد آدمي هم نيستم که اگر جايي بروم حرفم را نزنم.
عضور کميته فني فدراسيون فوتبال تأکيد کرد: آن روز گله کردم که اگر قرار است تصميم فني گرفته شود، بايد در کميته فني اين تصميم گرفته شود و نه در کميته تيم‌هاي ملي که در نهايت آقايان هم اين موضوع قبول کردند و نايب رئيس فدراسيون هم در آن مورد مصاحبه‌اي را انجام داد.
وي افزود: طبق بندهاي آيين‌نامه کميته فني، بيشتر تصميمات فني را بايد اين کميته بگيرد و دوستان در نهايت قانع شدند.
قلعه‌نويي در پاسخ به اين سؤال که برخي معتقدند اين جلسات تأثير لازم را ندارد و بايد براي اين موضوع چه کاري را انجام داد، گفت: از آن روز 4 جلسه به اين کميته رفتم و حرف‌هايم را زدم و تصميمات خوبي هم گرفته شد.
وي افزود: براي تيم‌هاي پايه نيز تصميامات خوبي گرفته شد و پيشنهاد کرديم با تصويب يک قانون جديد براي مسابقات ليگ جاي 7 بازيکن 9 نفر روي نيمکت نشسته و جاي 3 تعويض 4 تعويض انجام شود که يکي از آنها بازيکن جوان باشد تا با اين کار، انگيزه لازم براي تيم‌هاي پايه به وجود بيايد.
قلعه‌نويي با بيان اينکه مطالعاتي را انجام مي‌دهيم تا يک سند و چشم‌انداز براي فوتبال درست کنيم؛ تأکيد کرد:‌ بر خلاف گفته‌ها، جلسات مفيدي برگزار شده و فضاي انتقادي در جلسات کميته فني ايجاد شده است. بايد در اين کميته، توسعه فوتبال مملکت مدنظر قرار بگيرد. اين يک امر مهم به شمار مي‌رود که بايد با برنامه‌ريزي و دورانديشي بتوانيم آن را در کميته فني جا بيندازيم.

سرمربي سپاهان در مورد شرايط اين تيم گفت: تا سه شنبه تعطيل هستيم. از اين روز تمرينات را طبق برنامه در اصفهان آغاز مي‌کنيم و پس از آن در ترکيه اردويي را برگزار مي‌کنيم تا به شرايط مسابقه برسيم. در اين اردوي تدارکاتي 3 بازي دوستانه را با تيم‌هاي ليگ برتري ترکيه برگزار مي‌کنيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که بازيکن جديدي با توجه به نزديک شدن به مسابقات ليگ قهرمانان آسيا جذب سپاهان نخواهد شد؛ يادآور شد: ما فقط مي‌توانيم بازيکن خارجي که آسيايي است، بگيريم که تا به حال آن را پيدا نکرده‌ايم. در حال حاضر با مهره‌هاي خوبي که داريم کار را ادامه مي‌دهيم.
قلعه‌نويي ادامه داد: در مورد پيدا کردن بازيکن خارجي هيچ صحبتي انجام نداده‌ام و نمي دانم چرا اين صحبت‌ها از قول من نوشته مي‌شود.

سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران در مورد حضور تيم ملي در جام ملت‌ها آسيا 2011 قطر و وضعيت اين تيم گفت: فدراسيون در مقايسه با 4 سال قبل براي تيم ملي کم نگذاشته است. 4 سال پيش فوتبال ما تعليق بود و درگيري‌هايي وجود داشت و فدراسيون شلوغ تر از زمين تمرين تيم ملي بود.
وي ادامه داد: در آن زمان به تنها چيزي که فکر نمي‌شد تيم ملي بود. زمين کمپ تيم ملي در حال خشک شدن بود و مشکلاتي وجود داشت.
قلعه‌نويي در مورد ارزيابي‌اش از نتايج تيم ملي گفت: بايد به اين مسابقات رفته و منتظر نتايج تيم ملي ماند. بايد با آغاز رقابت‌ها در اين مورد ارزيابي‌هاي لازم را کرد. همين عراقي که در دوره قبل قهرمان شد، تيم دوم ايران 2 بار مقابل اين تيم پيروز شد. کيفيت بازي در اين مسابقات جاي خود را دارد، اما شانس هم براي تيم‌هاي ملي دخيل است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 12 دی 1389  12:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها