نقل قول sayyed13737373
به 5 سوال از 7 سوال زیر به انتخاب خودتان پاسخ دهید.
اگر شما مربی حلقه های صالحین بسیج برای کودکان و نوجوانان باشید در این زمان بهترین موضوعی که می توانید مطرح کنید چیست؟شبکه های اجتماعی. روابط دختر و پسر.
به نظر شما فرجام برجام چی می شود؟...........هیچی.همش الکی بوده.مثل بقیه ی کارا
شما به عنوان مدیر تالار خانواده به چند درصد از مطالب تالارتون تسلط کافی دارید؟تسلط از چه نظر ؟؟؟اینکه تمام مطالب رو ببینم و.....تقریبا 70-80 در صد......
چون معمولن هر پستی زده بشه رو نگاه میکنم.......میدونم تا چه زمانی پستها رو دیدم.......وقتی باز سر زدم بقیه رو نگاه میکنم.
منطقه برخوار را در دو جمله به گونه ای توضیح بدهید جامع و مانع باشد.ای وای چی بگم؟منطقه ایی تقریبا گرم و خشک.در حدودشمال شرقی اصفهان.با اتوبوس حدوده نیم ساعت راهه.با ماشین شخصی 20 دیقه.جمعیت رو نمیدونم......مرکز شهرستان شهر دولت آباد هستش.مرکز بخش:شهر حبیب آباد هستش.یه امامزاده ی معروفی هم داره معروفه به امامزاده نرمی.
آیا برای آقازادتون تو سایت نام کاربری درست کرده اید؟ با توجه به سن پایینش خودش به سایت مراجعه می کند و یا نه؟وای نه.هنوز کوچیکه.نه.
تا جایی که اطلاع داریم جز کاربران و مدیران برتر سایت بوده اید و انصافا هم تالارتون بسیار خوب و فعال بوده است. لطف دارین.انجام وظیفه اس.
مسئولان سایت برای این زحمات خالصانه شما چیکار کرده اند؟ آیا همکاری لازم را داشته اند؟( تا بوده و یادم می آید سر برترین ها مشکل داشته اید)والا چی بگم.من هیچ انتظاری از کسی نداشتم و ندارم.معمولن کاری که بخوام رو انجام میدم.....منتظر تشکر و...نمیمونم.......گفتم قبلن هم انجام وظیفه اس.ان شالله که بتونیم مفید باشیم.مشکل من سر برترین ها همیشگی بوده وهست فکر نکنم حل بشه.خنننده.هم آره هم نه.تشکر میکنم از حاج آقا.که قول دوستان همه ی مشکلات ما برای ایشون بوده.
آینده سایت و تغییرات آن را متناسب با فناوری روز می دانید؟ چرا؟نه والا........خنده