0

 طرز تهیه بورک (غذای ترکیه) 

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

 طرز تهیه بورک (غذای ترکیه) 

 طرز تهیه بورک (غذای ترکیه) 
 مواد لازم بورک :
خمیر یوفکا مثلثی : یک بسته
گوشت چرخکرده : ۱۵۰ گرم
قارچ : ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای : یک عدد
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
روغن : به مقدار لازم
پنیر پیتزا : به مقدار دلخواه
طرز تهیه بورک  :
ابتدا مایه گوشتی را آماده میکنیم ( دستور مایه گوشتی ) و سپس سینی فر را چرب میکنیم

حال زرده تخم مرغ و دو قاشق روغن را با هم مخلوط میکنبم و خوب هم میزنیم
حال خمیر یوفکا را بر روی تخته میگذاریم و با برس مخلوط تخم مرغ روی خمیر یوفکا میکشیم تا انعطاف پذیری بیشتری داشته باشد
حال مقداری از مواد گوشتی را مانند شکل روی خمیر یوفکا قرار میدهیم پ

 خمیر را تا میکنیم

و با برس باز هم از مخلوط تخم مرغ روی بورک میکشیم و در سینی فر میگذاریم
حال سینی را در فر با حرارت  ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه  میگذاریم تا بورک ها آماده شود اگر بعد از این زمان هنوز روی بورک ها طلایی نشده بود ۲ یا ۳ دقیقه بالای فر را روشن میکنیم و سپس بورک ها آماده میباشد

جمعه 28 خرداد 1395  10:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به: طرز تهیه بورک (غذای ترکیه) 

پاسخ به: طرز تهیه بورک (غذای ترکیه) 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

جمعه 28 خرداد 1395  10:54 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها