طرز تهیه بورک (غذای ترکیه)
مواد لازم بورک :
خمیر یوفکا مثلثی : یک بسته
گوشت چرخکرده : ۱۵۰ گرم
قارچ : ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای : یک عدد
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
روغن : به مقدار لازم
پنیر پیتزا : به مقدار دلخواه
طرز تهیه بورک :
ابتدا مایه گوشتی را آماده میکنیم ( دستور مایه گوشتی ) و سپس سینی فر را چرب میکنیم
حال زرده تخم مرغ و دو قاشق روغن را با هم مخلوط میکنبم و خوب هم میزنیم
حال خمیر یوفکا را بر روی تخته میگذاریم و با برس مخلوط تخم مرغ روی خمیر یوفکا میکشیم تا انعطاف پذیری بیشتری داشته باشد
حال مقداری از مواد گوشتی را مانند شکل روی خمیر یوفکا قرار میدهیم پ
خمیر را تا میکنیم
و با برس باز هم از مخلوط تخم مرغ روی بورک میکشیم و در سینی فر میگذاریم
حال سینی را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا بورک ها آماده شود اگر بعد از این زمان هنوز روی بورک ها طلایی نشده بود ۲ یا ۳ دقیقه بالای فر را روشن میکنیم و سپس بورک ها آماده میباشد