صبحانه با موهلمه یا کورماک نوعی کاچی یا حلیم ( ترکیه )
مواد لازم برای 4 نفر :
4 ق پر آرد زرد ذرت
کره سه ق غ پر
3 ق پر پنیر لور یا پنیر کوزه ای ( یا پنیر رنده شده ی سفید )
2 لیوان آب ولرم
حدود یک پیمانه پنیر کاشار ترک یا پنیر گودا و چدار رنده شده
نمک طبق سلیقه
طرز تهیه :
آرد رو کمی داخل کره ذوب شده روی حرارت تفت میدن. بقدری که فقط کمی رنگش عوض بشه . پنیر لور نوعی پنیر له شده است که مثل پنیر کوزه ای (یا کوپه پنیری ) ماست . پنیر را اضافه میکنند . کمی آب و نمک میفزایند . با حرارت ملایم مدام هم میزنند تا غلیظ بشه و پنیر کاملا داخلش حل یا ذوب بشه .پنیر کاشار مشابه پنیر پارمزان هستش . شایدم همون باشه نمیدونم . از این پنیر هم داخلش میریزند و باز روی حرارت ملایم هم میزنند . مراقبت و دقت لازمه که ته نگیره .