طرز تهیه (موجور) غذای سنتی ترکیه
مواد لازم :
به گزارش آکاایران: * تخم مرغ : ۲ عدد
* شوید خرد کرده : ۴ قاشق غ
* کدو متوسط : ۲ عدد
* پنیر سفید : ۱۵۰ گرم
* روغن : مایع * نمک و فلفل
طرز تهیه
کدوها را پوست گرفته و رنده کنید و با پنیر رنده شده و شوید خرد کرده و تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کنین و داخل
ماهیتابه چرب بریزید و صاف کنین و روی حرارت بگذارین تا کاملا بپزه . سپس طرف دیگه رو برگردونین تا بپزه و
سرخ بشه . بعد تزیین کرده و سرو کنین . در ضمن می توانید به جای اینکه این غذا را یکجا توی ماهیتابه تهیه کنید ، مثل
کتلت یا شامی لقمه ای آن را سرخ کنید.