شُله امیری غذای محلّی ایلام
مواد لازم:
ماش (نصف لیوان)
برنج (کمتر از نصف لیوان)
پیاز (یک عدد متوسط)
روغن (دوقاشق غذا خوری)
زردچوبه و نمک (به مقدار لازم)
طرز تهیه:
۱. ماشهای پاک شده را در قابلامه بریز و با آب فراوان بپز.
۲. وقتی ماش پخته شد، برنجی را که از یک ساعت قبل در آب خیس شده است، به ماش اضافه کن.
۳. پیاز را خورد کن. با کمک بزرگ ترها در روغن تفت بده و در آخر زردچوبه را به آن بیفزا.
۴. وقتی برنج خوب پخته شد، پیاز داغ و نمک را هم درون قابلامه بریز.
۵. شعلهٔ اجاق را کم کن. اگر یک ساعت صبر کنی، شله امیری تو حسابی جا میافتد.