نقل قول amirali123
پست سوم
-11ایا میتونید لاباسای خودتون رو خودتون اتو بزنید ؟ یا کسه دیگه این کار رو انجام میده ؟ تا حدودی بله ولی یکی از کارایی که حین انجامش اعصابم خورد میشه و زیاد دورورش نمیرم
-12 ایا از ارتفاع میترسین ؟ یعنی دوست داشتین از هواپیما با چتر بپرنین پایین ؟ قبلا خیلی می ترسیدم ولی بعد از سربازی کمتر شده - چتربازی؟ چرا که نه!
-13 دوست داشتین به کدوم یک از کشور ها سفر کنید ؟ عربستان سعودی!
14 -ترکی بلد هستین ؟ ساغ اول به غیر از ترکی به هر زبونی حرف بزنم بعد 1 دقیقه دو تا مهره از کمرم جابجا میشه و اصلا هم لهجه ندارم!:) اصلا ! مدیونید فکر کنید من لهجه دارم:)
15-ایا تا حالا دعوا کردین ؟ زدین یا خوردین ؟ راستشو بگین کجا رفته بودین ؟ خخخ نه چیز شد راسشتو بگین دعوا که نمیشه گفت چند مورد درگیری بوده که چون جثه کوچکی داشتم(الان هم دارم) فقط تهدید می کردم بعدش تو دبیرستان سکوت بود و هواداری دوستان -روز بعد معذرت خواهی طرف -- تو سربازی هم که به بنده یه عده می گفتند عزراییل یه عده می گفتند داروغه خوب دیگه خودتون حدس بزنید یه پستی خدمت می کردم که حکم دباغ خونه رو داشت(گذر پوست به ...)
ولی در کل خدا رو شکر هیچوقت کار به کتک کاری نرسیده - از دعوا بدم میاد - دلم هم نمیاد کسی رو بزنم چون در حد متوسط نمی تونم بزنم اگه بزنم باید طوری بزنم که دیگه نتونه بلند شه (چون اگه بلند شه که منو میکشه:) ) که این مورد فقط تو جنگ امکان پذیره که خدا به دور کنه!
در کل خدا هوامو داشته