مواد لازم :
کلم برگ سفید - دو عدد
آب گوشت - دو لیوان
گوشت چرخکرده - 400 گرم
کره - 50 گرم
خردههای نان ساندویچی - 80 گرم
پیاز سرخ شده - دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به میزان لازم
طرز تهیه :
کلمبرگها را به مدت 10 دقیقه در آبجوش و نمک قرار دهید تا نرم شود. سپس برگها را به آرامی و با دقت جدا کنید و در آبکش بگذارید تا آب آن کشیده شود.
گوشت چرخکرده را با پیازداغ تفت دهید و به آن نمک و فلفل بیفزایید، خردههای وسط نان ساندویچی را به گوشت چرخکرده اضافه کنید .
درون هر برگی یک تا دو قاشق گوشت چرخکرده بریزید و به آرامی بپیچید و در یک سبد فلزی قرار دهید. سبد را درون قابلمهای بگذارید و مقداری آبگوشت و کره در قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید .
سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را محکم روی دلمهها قرار دهید تا باز نشود دلمهها بعد از نیمساعت کاملا پخته میشود.