0

دستور روحانی : استرداد وجوه و عزل متخلفان

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

افشای حقوق و پاداش های میلیونی باعث شد تا رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه دست به کار شوند. روحانی در نامه ای به جهانگیری خواستار برخورد قاطع با حقوق و پاداش های میلیونی شد. رئیس قوه قضائیه نیز به سازمان بازرسی دستور داده است تا موضوع را بررسی کند.

روحانی روز گذشته به جهانگیری نامه نوشت و از او خواست موضوع حقوق و پاداش های پرداختی به مدیران را بررسی کند. در نامه روحانی که با لحن تندی نگارش شده ، آمده است:« مقتضی است در اسرع وقت همه موارد تخلّف و سوء استفاده شناسایی گردد، وجوهی که به‌ناحق پرداخت شده به بیت‌المال مسترد شود و مدیران متخلّف عزل شوند و گزارش اقدامات قاطع به اینجانب ارائه شود.» اگرچه قاطعیت در نامه روحانی موج می زند اما بخشی از این نامه کنایه ای به دولت گذشته است.

رئیس جمهور نوشته است: «اگر چه ممکن است با مقررات به‌جا مانده از دوره‌های قبل توجیه‌پذیر باشد، ولی با موازین عدالت و تعهد در قبال بیت‌المال و منشور اخلاقی دولت ناسازگار و غیرقابل قبول است»در همین حال، روزگذشته سخنگوی قوه قضائیه نیز از دستور رئیس قوه قضائیه به سازمان بازرسی برای پیگیری فیش های حقوقی وکلا خبر داد. چندی پیش فیش حقوقی مدیران بیمه مرکزی و بانک رفاه منتشر شد که نشان می داد دریافتی برخی از مدیران 87 میلیون وبرخی 234میلیون تومان بوده است. از نکات جالب توجه فیش حقوقی مدیر بانک رفاه دریافتی 3 میلیون و 645 هزار تومانی تحت عنوان «تفاوت ماه رمضان- عیدقربان- عیدغدیر» بوده است.

البته محسنی اژه ای یک نفر دیگر را به فهرست این افراد افزود و گفت:« ما یک نفر را احضار کردیم و این فرد لازم بود در خصوص پول‌هایی که به حسابش واریز شده توضیح دهد. این فرد به بازپرس گفته بود من همزمان در 9 بخش و هیأت مدیره حضور دارم و مجموعاً ماهی 60 میلیون تومان دریافتی دارم.»چند روز پیش نیز رئیس مجلس به دیوان محاسبات دستور داده بود تا به بررسی حقوق های نجومی در سطح کشور بپردازند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 24 خرداد 1395  10:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها