
مواد لازم
شیر سویا ۳/۴ پیمانه
زردآلو ۴ عدد کنسرو شده (زردآلو همراه با آب زردآلو باشد)
آب پرتقال ۲ قاشق غذاخوری
جوانهی گندم ۲ قاشق غذاخوری
آجیل در انواع مختلف به میزان دلخواه
موز ۱ عدد متوسط
طرز تهیه
ابتدا زردآلوها را به همراه آب و شیر سویا درون دستگاه غذاساز یا مخلوطکن ریخته و به مدت زمان ۲ تا ۳ دقیقه آنها را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایعی نرم و یکدستی به دست آید.
سپس آب پرتقال، نیمی از موز و جوانهی گندم را نیز به مواد اضافه کرده و دوباره دستگاه مخلوطکن را روشن کنید. چند دقیقهای به هم زدن ادامه دهید تا همهی مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.
در این مرحله آجیلها را نیز داخل مخلوطکن ریخته و تا زمانی که ترکیب به دست آمده به صورت پوره تبدیل شود، به مخلوط کردن آنها ادامه دهید. این کار تقریبا در مدت زمان ۵ دقیقه به طول خواهد انجامید.
لیوانهای مورد نظر را آماده کرده و پورهی به دست آمده را درون آنها بریزید. نصفهی باقیماندهی موز را به صورت حلقهای برش زده و بهعنوان تزئین در لبهی لیوان قرار دهید. اسموتی زردآلو آمادهی سرو است.