موسکا
موادلازم:
بادنجان ورقه ای : شش عدد
گوشت چرخ كرده : 50 گرم
سیب زمینی آب پز : سه عدد
فلفل دلمه ای خردشده : سه عدد
پنیرپیتزا : یك بسته
رب گوجه فرنگی : چهار قاشق غذاخوری
روغن مایع، نمك، فلفل و آویشن : به میزان لازم
ژامبون خردشده : 150 گرم
قارچ : 150 گرم
پیاز خردشده : یك عدد
سیر رنده شده : یك عدد
سس سفید : دو پیمانه
طرز تهیه:
موسکا
موادلازم:
بادنجان ورقه ای : شش عدد
گوشت چرخ كرده : 50 گرم
سیب زمینی آب پز : سه عدد
فلفل دلمه ای خردشده : سه عدد
پنیرپیتزا : یك بسته
رب گوجه فرنگی : چهار قاشق غذاخوری
روغن مایع، نمك، فلفل و آویشن : به میزان لازم
ژامبون خردشده : 150 گرم
قارچ : 150 گرم
پیاز خردشده : یك عدد
سیر رنده شده : یك عدد
سس سفید : دو پیمانه
طرز تهیه:
پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده با مقداری روغن مایع تفت می دهیم تا سبك شود سپس گوشت، رب گوجه فرنگی، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه ای را اضافه می كنیم. آن گاه نمك، فلفل و آویشن را به آن اضافه كرده و تفت می دهیم و شعله را خاموش می كنیم.
در این لحظه سیب زمینی را له كرده و نیمی از آن را داخل مواد می ریزیم و باقی مانده آن را با سس سفید مخلوط می كنیم. بعد ظرف را چرب كرده، سس سفید را ته ظرف ریخته و صاف می كنیم، روی آن بادنجان ورقه شده را می چینیم سپس روی آن مواد را ریخته و صاف می كنیم آن گاه سس سفید و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن می ریزیم و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرارداده تا سطح غذا طلایی شود.