0

سوفله فرانسوی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

سوفله فرانسوی

 طرز تهیه سوفله فرانسوی
مواد لازم :

کره : 60 گرم

آرد الک شده : 60 گرم

تخم مرغ زرد سفیده جدا شده : 6 عدد

شیر : 0.5 لیتر

پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی : 200 گرم

فلفل سیاه و جوز هندی : کمی

نمک : اندکی

 
طرز تهیه :
سوفله فرانسوی


مواد لازم : 

کره : 60 گرم

آرد الک شده : 60 گرم

تخم مرغ زرد سفیده جدا شده : 6 عدد

شیر : 0.5 لیتر

پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی : 200 گرم

فلفل سیاه و جوز هندی : کمی

نمک : اندکی

طرز تهیه :

فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید . کره را در ته یک ماهیتابه زیر اجاق با دمای کم باز می کنیم .

و در ادامه آرد را اضافه می کنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند . و نمک و ادویه ها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه می کنیم تا طعم بگیرد .

ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد تخم مرغ هم بزنید .

در یک کاسه شیشه ای سفیه تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود ولی خشک نشود . مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم . حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده می ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم . یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه می پزیم . بعد از آن دمای فر را به 180 کم می کنیم و تا 25 الی 30 دقیق دیگر می پزیم تا بالا امده و برشته شود .

داغ داغ بخوریید .

یک شنبه 23 خرداد 1395  6:50 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به: سوفله فرانسوی

پاسخ به: سوفله فرانسوی

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

یک شنبه 23 خرداد 1395  6:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها