طرز تهیه ی تورندو! غذایی شیک و راحت
مواد لازم :
فیله گوساله : 250 گرم
پیاز : یک عدد
سیر له شده : یك تا دو حبه
زرده تخممرغ : دو عدد
ترخون و گشنیز خرد شده : سه تا چهار قاشق غذاخوری
سس گوجهفرنگی : نصف پیمانه
فلفلسیاه : یك قاشق چایخوری
سرکه : نصف پیمانه
كره آب شده : 100 گرم
روغن مایع : یك قاشق غذاخوری
قارچ : 100 گرم
نمك و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
پخت تورندو , انواع غذا با قارچ
مواد لازم :
فیله گوساله : 250 گرم
پیاز : یک عدد
سیر له شده : یك تا دو حبه
زرده تخممرغ : دو عدد
ترخون و گشنیز خرد شده : سه تا چهار قاشق غذاخوری
سس گوجهفرنگی : نصف پیمانه
فلفلسیاه : یك قاشق چایخوری
سرکه : نصف پیمانه
كره آب شده : 100 گرم
روغن مایع : یك قاشق غذاخوری
قارچ : 100 گرم
نمك و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید. پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سركه را با مقداری آب، سس گوجه فرنگی و كمی نمك روی حرارت كم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود. سپس آن را بردارید تا خنك شود. زرده تخممرغ را با دو قاشق آب و كمی نمك هم بزنید و به روش بن ماری داغ كنید. كره را كمكم اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مانند مایونز، غلیظ به دست آید. سپس ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه كرده و هم بزنید. روی گریل یا یك تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو را در تابه یا گریل گرم بیندازید. پس از دو، سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمك بپاشید و بردارید. تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانهای كنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیبزمینی پخته یا سرخ كرده روی میز بگذارید و سرو كنید.
نکته:
بن ماری : گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری میگویند . مثال: محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم کردن غذاو حل کردن شکلات می باشد.