مواد لازم جهت تهیه سوپ گاسپاچو با جلبک کلرلا برای 0 نفر
مواد لازم مقدار واحد توضیحات
کلم 7-8 عدد برگ کلم پیچ
کرفس 1 عدد 1 ساقه با برگ
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
آب 200 میلی لیتر
پیازچه 2 عدد خرد شده
سیر 1 حبه خرد شده
خیار 1/4 عدد پوست کنده و خرد شده
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
آواکادو 1 عدد
جوانه گندم 1 قاشق غذا خوری پودر شده
نمک و فلفل 2/3 قاشق چای خوری
جعفری به میزان لازم
طرز تهیه : سوپ گاسپاچو با جلبک کلرلا
تمام مواد بجز پودر کلرلا,پیازچه, نعنا یا ریحان ,نمک,فلفل سیاه و سفید را درون مخلوط کن ریخته تا پوره شود.
بمدت 10 دقیقه درون یخچال بگذارید تا کمی خنک شود.
درون کاسه ای مناسب ریخته وبقیه مواد را در آن مخلوط کنید. در صورت تمایل با لیموی اضافه میل کنید.