دلمه سیب زمینی
مواد لازم
• ۴ عدد سیب زمینی متوسط
• ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
• ۱ عدد پیاز
• ۲۰۰ گرم قارچ
• جعفری تازه
• ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
• حلقه های گوجه فرنگی برای تزیین
غذاهی ترکیه ,غذاهای ترکی ,غذاهای آذری ,انواع پلو و چلو
طرز تهیه
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2. داخل سیب زمینی ها را با یک قاشق خالی کنید. سپس در یک قابلمه کوچک سیب زمینی ها را کمی سرخ کنید.
3. پیاز را رنده و به گوشت اضافه کنید. سپس آنها را درون تابه با کمی روغن و روی حرارت ملایم حدود 5 دقیقه تفت دهید. نمک و فلفل و زردچوبه را به همراه یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مخلوط گوشت اضافه کنید. در این مرحله باید قارچ و جعفری را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید.
4. داخل سیب زمینی ها را با مایه گوشت پر کنید. آنها را درون ظرف پیرکس مستطیلی که از قبل چرب کرده اید، بچینید.
5. در یک کاسه کوچک، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی دلمه های سیب زمینی بریزید. ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آنها طلایی شود. روی هر سیب زمینی یک حلقه گوجه فرنگی بگذارید و دوباره 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.