0

کوفته آلو شیرازی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کوفته آلو شیرازی

کوفته آلو شیرازی

•    تعداد: 24 عدد کوفته

مواد لازم:

•    ۵۰۰ گرم ماست پر چرب کم نمک
•    ۵۰ گرم کره آب شده
•    ۲ عدد تخم‌مرغ
•    ۲۰۰ گرم آرد
•    ۸۰ گرم گندم آسیاب شده
•    نمک
•    ۲۴ عدد آلو
•    ۲۴ عدد قند
•    ۱۰۰ گرم کره
•    ۴ قاشق غذاخوری شکر
•    ۴۰ گرم خشخاش


طرز تهیه:

1.    ماست را با کره، تخم‌مرغ و کمی نمک مخلوط کنید. سپس آرد و گندم آسیاب شده را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر شود. 

2.    خمیر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. 

3.    در این فاصله، آلوها را بشویید و به دو قسمت تقسیم کنید. هسته آنها را در بیاورید و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید.

4.    قابلمه بزرگی از آب را با کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت ها را روی تخته آردپاشی شده لوله کنید و لوله ها را به ۶ قسمت تقسیم کنید تا در آخر ۲۴ تکه به دست آید. خمیر را دور آلو بگیرید و قلقلی کنید. گلوله ها را در دو مرحله در آب جوش بیاندازید. اما آنها نباید زیاد پخته شوند. شعله را کم کنید و بگذاریید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.

5.    در این فاصله، کره و شکر را در ماهیتابه کوچکی کاراملیزه و خشخاش را به آن اضافه کنید. 

6.    کوفته ها را آبکش کنید و داخل بشقاب بریزید. به جای خشخاش می توانید آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین هم استفاده کنید.

یک شنبه 23 خرداد 1395  2:20 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:کوفته آلو شیرازی

پاسخ به:کوفته آلو شیرازی

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

یک شنبه 23 خرداد 1395  2:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها