0

دلمه‌ی هلندی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

دلمه‌ی هلندی

 آشنایی با روش تهیه‌ی دلمه‌ی هلندی
پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم.
دلمه‌
مواد اولیه:
گوشت چرخ‌کرده                       300 گرم
خمیر نان باگت                          نصف پیمانه
نمک، فلفل و آب‌لیمو                به میزان لازم
کلم برگ                                  500 گرم
روغن زیتون                              دو تا سه قاشق سوپ‌خوری
روغن مایع و پیاز داغ                 به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی                        دو قاشق غذاخوری
زردچوبه، سرکه و شکر             به میزان لازم
پیاز متوسط خلالی خرد شده    یک عدد
 
طرز تهیه:
* پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم.
* سپس تکه‌های خمیر نان باگت و رب گوجه‌فرنگی را می‌افزاییم و می‌گذاریم تا سرد شود.
* برگ‌های کلم را آهسته جدا کرده و درون آب جوش می‌ریزیم، کمی که نرم شد، سپس آبکش می‌کنیم حالا هر برگ را آهسته باز کرده، از مواد مایه مخلوط شده می‌ریزیم و به صورت بقچه‌ای آن را پیچیده و درون قابلمه می‌گذاریم.
* سپس از سرکه، آب‌لیمو، شکر یا عسل و پیاز داغ به اندازه دلخواه به همراه روغن زیتون یک سس ملس درست کرده و روی کلم ریخته و روی حرارت گذاشته تا بپزد.
 
نکــته:
در هلند این غذا را هفته‌ای یک‌بار میانسال‌های این کشور به عنوان یک وعده غذای خود مصرف می‌کنند.
به جای شکر می‌توانید از عسل استفاده کنید.

یک شنبه 23 خرداد 1395  2:16 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:دلمه‌ی هلندی

پاسخ به:دلمه‌ی هلندی

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

یک شنبه 23 خرداد 1395  2:18 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها