0

موتبک

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

موتبک

مواد لازم جهت تهیه موتبک برای 5 نفر
مواد لازم  مقدار  واحد  توضیحات
برنج  1  کیلو گرم  
گوشت گوسفندی  1  کیلو گرم  
مرغ    به میزان لازم  در صورتی که گوشت نمیخواهید
پیاز  150  گرم  به اضافه 1 عدد متوسط
شوید  2  پیمانه  
رب گوجه فرنگی  1  قاشق غذا خوری  
زردچوبه  1/2  قاشق مربا خوری  
تخم گشنیز  1/2  قاشق غذا خوری  پودری
دارچین  1  قاشق چای خوری  
چوب دارچین  1  عدد  
فلفل سیاه  1/2  قاشق چای خوری  
برگ مو  3  عدد  
نمک    به میزان لازم  
روغن    به میزان لازم  
طرز تهیه : موتبک
 
برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ,1 عدد پیاز را چهار قاچ کرد,برگ بو,چوب دارچین, 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و آب را درون قابلمه ریخته و بگذارید بپزد,در انتهای پخت نمک را اضافه کنید.
در قابلمه ای دیگر پیاز را تفت داده تا طلایی شود. شوید را ریخته وبا حرارت متوسط بمدت 5 دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید, تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.
آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید بمدت 15 دقیقه بجوشد.
برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید(به میزان آب توجه کنید) برنج را جمع کرده وپودر تخم گشنیز,پودر دارچین و2/1 فلفل سیاه را مخلوط کرده و بروی برنج ریخته و بگذارید دم بکشد.
گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید.
برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب کشیده وبا چاتنی گشنیز میل کنید.

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

یک شنبه 23 خرداد 1395  2:13 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:موتبک

 

 

پاسخ به:موتبک

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

یک شنبه 23 خرداد 1395  2:14 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها