0

5سوپ کدبانو پسند مناسب ماه رمضان (1)

 
amirmoohamad
amirmoohamad
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اسفند 1394 
تعداد پست ها : 148
محل سکونت : یزد

5سوپ کدبانو پسند مناسب ماه رمضان (1)

خیلی از افراد عادت دارند روزه شان را باسوپ یا آش باز کنند حالا خیلی فرق نمی کند نوع آن چی باشد فقط یک ترکیب آبکی برایشان کافی است. از آنجا که سوپ ترکیبی سبک تر و آبکی تر از آش است و امسال  ماه رمضان هم همچنان در تابستان با روزهای بلند و شب های کوتاه قرار داریم، که قرار است با فاصله کمی  بعد از افطار شام هم بخوریم ،پیشنهاد می کنیم به جای آش سوپ بخورید.

1. سوپ دال عدس
 

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (1)

قابلمه مناسبي آماده كنيد، كره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس به نوبت 1 عددپيازخرد شده ،3 ساقه  كرفس خرد شده ، 2 عدد هويج خرد شده  و 4 حبه  سيرخرد شده  را به 2 قاشق سوپ خوری كره اضافه كنيد و تفت دهيد.  تفت دادن سبزيجات را تا زماني ادامه دهيد كه نرم شوند.2 عدد  قرص‌ عصاره را هم در آب‌جوش حل كنيد و كناري بگذاريد.  ادويه‌ها شامل 1 قاشق چایخوری زيره،نوک قاشق چای خوری  فلفل، کمی پودر گشنيز و كاري را به سبزيجات تفت داده‌شده اضافه كنيد و هم بزنيد و چند دقيقه هم حرارت دهيد تا سبزيجات طعم‌دار شود.500 گرم   گوجه فرنگي‌ خردشده را همراه با مخلوط قرص عصاره و آب جوش به مواد اضافه كنيد.

حالا فقط نوبت به پختن دال عدس مي‌رسد.2 پیمانه دال عدس را به بقيه مواد بيفزاييد. در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا عدس‌ پخته و جا بيفتد.اگر بافت سوپ را به صورت يكنواخت دوست داريد، بعد از اينكه همه مواد سوپ پخت، قابلمه را كناري بگذاريد تا از حرارت بيفتد، سپس در دستگاه غذاساز يا مخلوط‌كن بريزيد تا سوپ بافتي صاف و يكنواخت پيدا كند. سپس دوباره سوپ را به قابلمه برگردانيد و حرارت دهيد. در پايان سوپ را در كاسه بريزيد و روي آن را با مقداري گندم‌بوداده، خامه و پيازچه تزئين كنيد.
 



2. سوپ جو  با سس سفید



20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (1)

2 پیمانه بلغورجو را با مقدار مناسبی آب‌جوش روی حرارت بگذارید تا بپزد. 2 عدد هویج متوسط را پوست گرفته و درشت رنده کنید. آن را به همراه 1 پیمانه قارچ ورقه‌ای خردشده به بلغور پخته بیفزایید. وقتی مواد پختند، سس سفید را آماده کنید. 3 قاشق سوپخوری آرد را با کمی شیر حل کنید. حدود 1 پیمانه شیر به آن بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد. دائم هم بزنید تا یکنواخت و غلیظ شود. وقتی سس کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید. 25  گرم کره، کمی نمک و فلفل سیاه به سس بیفزایید. سس آماده را به سوپ اضافه  و خوب مخلوط کنید. کمی صبر کنید تا سوپ با سس هم مدتی بجوشد. سوپ آماده را با کمی برگ جعفری خردشده و آب‌لیمو سرو کنید.

نکته: به جای بلغورجو از پرک آن هم می‌توانید استفاده کنید که سرعت کار بیشتر می‌شود.
 



3. سوپ ذرت و کاری تایلندی‌



20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (1)

1 پیمانه پیاز خردشده را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت تفت دهید. وقتی پیاز سبک شد، 1 قاشق چایخوری پودرسیر یا دو حبه سیر له شده را به همراه 2 پیمانه دانه ذرت به آن اضافه کنید. 1 عدد فلفل‌دلمه‌ای قرمز را خلالی خرد کنید و به مواد دیگر بیفزایید. 4 پیمانه شیر نارگیل و 3 تا 5 قاشق چایخوری پودرکاری را هم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. 1 عدد قرص عصاره سبزیجات را در قابلمه پودر کنید. 1 پیمانه برگ اسفناج ریز و تازه را هم خرد کنید و به مواد درحال جوشیدن بیفزایید. در قابلمه را ببندید تا ذرت‌ها بپزند و سوپ جا بیفتد. در آخر 1 عدد لیموی درشت را هم آب بگیرید و به همراه کمی نمک و فلفل به سوپ بیفزایید و آن را سرو کنید.
 



4. سوپ سبز نخود و نعنا



20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (1)

1 عدد پیاز متوسط را خرد کنید و به همراه 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون روی حرارت تفت دهید. 2 عدد تره‌فرنگی را هم خرد کنید و به پیاز بیفزایید و هم بزنید. 700 گرم نخود را هم افزوده و بعد از پودر کردن 2 عدد قرص عصاره سبزیجات به قابلمه،‌ 5/3 پیمانه آب هم بیفزایید و در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات خوب بپزند. 4/1 پیمانه برگ نعنا را هم با کمی فلفل به سوپ اضافه کنید. بعد ازپخت کامل نخود‌ها، سوپ را در مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید. برای سرو روی آن را با تکه‌های نان برشته تزیین کنید.
 



 5. سوپ مرغ و نودل



20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (1)


2 ساقه کرفس را حلقه‌حلقه خرد کنید. 2 عدد هویج را هم ورقه‌ای ببرید. در قابلمه‌ای 1 قاشق سوپخوری کره بریزید و روی حرارت قرار دهید. کرفس و هویج را در کره آب شده تفت دهید. 1 تکه سینه‌مرغ را هم نگینی درشت خرد کنید و به قابلمه بیفزایید. 4 پیمانه آب مرغ را هم بیفزایید و در ظرف را ببندید. بعد از پخت کامل مواد، یک بسته نودل به سوپ اضافه کنید و حدود 8 دقیقه صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. برای سرو کمی نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه به همراه 2 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده به سوپ بیفزایید.

یک شنبه 23 خرداد 1395  11:16 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

20 سوپ کدبانو پسند، مناسب ماه رمضان (2)

از آنجا که سوپ ترکیبی سبک تر و آبکی تر از آش است و امسال ماه رمضان هم همچنان در تابستان با روزهای بلند و شب های کوتاه قرار داریم، که قرار است با فاصله کمی بعد از افطار شام هم بخوریم ،پیشنهاد می کنیم به جای آش سوپ بخورید.
 
مجله آشپزی مثبت: خیلی از افراد عادت دارند روزه شان را باسوپ یا آش باز کنند حالا خیلی فرق نمی کند نوع آن چی باشد فقط یک ترکیب آبکی برایشان کافی است. از آنجا که سوپ ترکیبی سبک تر و آبکی تر از آش است و امسال ماه رمضان هم همچنان در تابستان با روزهای بلند و شب های کوتاه قرار داریم، که قرار است با فاصله کمی بعد از افطار شام هم بخوریم، پیشنهاد می کنیم به جای آش سوپ بخورید.
 
مطلب مرتبط:

20 سوپ کدبانو پسند، مناسب ماه رمضان (1)

 

6. سوپ گوجه تنوری با طعم ریحان
 
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (2)

2 کیلو گوجه‌فرنگی را بشویید و درشت خرد کنید. 2 عدد پیاز را هم درشت خرد کنید. پیاز و گوجه را در سینی فر بچینید. 3-2 حبه سیر را هم با پوست روی آنها بگذارید. حالا سینی را در فر گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت حرارت دهید. بعد از این مدت سیرها را از پوست بیرون آورده و به همراه دیگر مواد در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید.

به مواد 2 قاشق روغن زیتون و فلفل سیاه بیفزایید. یک عدد قرص عصاره را به همراه یکی دو پیمانه آب‌جوش به سوپ بیفزایید و بگذارید بجوشند. 3 عدد سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. بعد از پخت همه مواد، یک مشت پر برگ ریحان تازه اضافه کنید و سوپ را با گوشتکوب برقی به‌صورت پوره درآورید. اگر نمک سوپ کم بود، مقداری اضافه کنید و برای سرو هم از برگ ریحان و پنیر پارمسان رنده شده  استفاده کنید.

 


7. سوپ مرغ مکزیکی
 
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (2)
 
در یک قابلمه 1 عدد پیاز نگینی خردشده را با 2 قاشق روغن حرارت دهید تا نرم شود. حالا 3 تکه سینه مرغ را هم به آن بیفزایید. 400 گرم گوجه‌فرنگی را پوره کنید و به همراه 4-3 قاشق رب گوجه‌فرنگی به مرغ اضافه کنید. 200 گرم لوبیاچیتی، 200 گرم لوبیاقرمز و 200 گرم ذرت را هم به قابلمه بیفزایید و بگذارید همه مواد سوپ روی حرارت ملایم به آرامی بپزند. بعد از پخت مرغ،‌ آن را بیرون آورده ریش‌ریش کنید و دوباره به ظرف برگردانید. برای مزه‌دار کردن سوپ به مقدار دلخواه فلفل قرمز و پودرچیلی به آن بیفزایید. برای سرو می‌توانید روی سوپ را با پنیر رنده شده و چیپس تردیلای خرد شده تزیین کنید.

نکته: یادتان باشد لوبیاها را چند ساعتی خیس کنید.

 

8. سوپ عدس قرمز
 
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (2)

1 عدد پیاز درشت را نگینی ریز خرد کنید. 2 حبه سیر را هم ریز رنده کنید. هردو را با 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون در قابلمه‌ای مناسب تفت دهید. 2 عدد هویج نگینی ریز خردشده، نصف قاشق تخم گشنیز پودر شده و نصف قاشق زیره به مواد بیفزایید. بعد از اضافه کردن یک‌ونیم پیمانه عدس قرمز، 1 قرص عصاره مرغ یا سبزیجات را هم در 3 پیمانه آب‌جوش حل کنید و داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و بگذارید سوپ روی حرارت ملایم بجوشد و خوب جا بیفتد. در مرحله آخر پخت 4/1 پیمانه آب‌لیموی تازه اضافه کنید. برای سرو روی سوپ را با پاشیدن کمی فلفل قرمز و برگ خرد شده گشنیز تزیین کنید.
 
 
9. سوپ گوجه با پاستا

 
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (2)

200 گرم لوبیاسفید را چند ساعت خیس کنید. در قابلمه‌ای 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت بگذارید. 2 حبه سیر خرد شده را در روغن تفت دهید تا بوی آن بلند شود. نصف قاشق چایخوری آویشن و 5 پیمانه فیله گوجه‌فرنگی هم به مواد بیفزایید. 3 پیمانه آب مرغ هم اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا سوپ جوش بیاید. بعد لوبیاها را اضافه و حرارت را کم کنید. وقتی لوبیا نیم‌پز شد، 1 پیمانه پاستای فرمی اضافه کنید. در آخر نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و برای سرو سوپ آماده را با 3-2 قاشق جعفری خرد شده تزیین کنید.
 

10. سوپ مرغ با سيب‌زميني و ذرت
 
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (2)

2 عدد پياز را پوست كنده و به صورت خلالي خرد كنيد و كناري بگذاريد. 4 حبه‌ سير را هم پوست كنده و رنده كنيد. قابلمه‌اي آماده كرده و  2 قاشق سوپ خوری كره را در آن بريزيد و روي اجاق قرار دهيد سپس  یک  عددسينه مرغ را همراه با پياز و سير خرد شده به مدت 5 دقيقه در كره تفت دهيد پس از آن مقدار چهار پيمانه آب و كمي نمك و زعفران و زردچوبه اضافه كنيد و بگذاريد بپزد.  در اين فاصله یک کیلو گرم سيب‌زميني‌ها را هم پوست كنده و به صورت نگيني درشت خرد كنيد. 300 گرم  ذرت را هم در قابلمه ديگري با مقداري آب بپزيد.بعد از اينكه مرغ پخته شد، آن را از قابلمه بيرون آورده و با چاقوي تيز به صورت رشته‌هاي ريز خرد كنيد، سپس دوباره به قابلمه برگردانده و سيب‌زميني و ذرت پخته‌شده را هم به مواد بيفزاييد و بگذاريد سوپ حسابي جا بيفتد. البته در اين مرحله  کمی فلفل قرمز و پودر تخم گشنيز و نمك را هم اضافه كنيد.در پايان سوپ را در ظرف‌موردنظر بكشيد.
 
ادامه دارد...

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 24 خرداد 1395  2:43 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

20 سوپ کدبانو پسند، مناسب ماه رمضان (3)

 
11. سوپ عدسی
 
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (3)

2 پیمانه عدس را با کمی روغن زیتون، 1عدد پیاز نگینی و مقدار مناسبی آب بپزید. 1 عدد هویج و 1 عدد سیب‌زمینی متوسط را ریز نگینی خرد کنید و به عدس بیفزایید. 1 عدد قرص عصاره مرغ را در 1 ‌پیمانه آب‌جوش حل کنید و داخل مواد بریزید. وقتی همه مواد پختند، با اضافه کردن نمک و فلفل قرمز سوپ را مزه‌دار کنید. برای سرو هم 2 قاشق گشنیز خرد شده روی سوپ بریزید. این سوپ با نان برشته یا بیسکویت نمکی همراه خوبی است.
 


12. سوپ کلم و تره فرنگی در نان
 
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (3)

1 عدد کلم‌برگ سفید کوچک را خلالی خرد کنید. 1 هویج متوسط را هم درشت رنده کنید. یک عدد تره‌فرنگی را حلقه‌ای ببرید. همه مواد را با 1 قاشق کره در قابلمه‌ای مناسب روی حرارت تفت دهید تا سبک شوند. 2 پیمانه آب مرغ به مواد افزوده و در قابلمه را ببندید تا سبزیجات بپزند. در آخر با اضافه کردن 4 قاشق خامه، کمی نمک و فلفل سوپ را مزه‌دار کنید. برای سرو به تعداد نفرات نان جو گرد (مخصوص سوپ) بگیرید و قسمتی از آن را مثل در جدا کنید. پس از خالی کردن مقداری از خمیر داخل شکم نان، ‌داخل آن را با سوپ پر کنید و با چند برگ جعفری تزئین کنید.
 

 
13. سوپ قارچ

 
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (3)

در یک قابلمه مناسب 2 قاشق سوپخوری کره بریزید. 4/1 پیمانه پیاز خرد شده  روی حرارت تفت دهید. بعد 2 قاشق آرد به مواد بیفزایید و باز هم بزنید. 3 پیمانه قارچ ورقه‌ای خرد شده هم اضافه کنید و هم بزنید تا کم‌آب شوند. سپس 1 پیمانه شیر به مواد داخل قابلمه بیفزایید و در ظرف را ببندید. 1 قرص عصاره گوشت یا مرغ را در 4/1 پیمانه حل کنید و آن را هم به سوپ اضافه کنید. در مراحل آخر 170 گرم پنیر خامه‌ای را حبه‌ای خرد کنید و به سوپ بیفزایید. وقتی پنیر در اثر حرارت آب شد، سوپ‌ آماده سرو است. برای تزیین می‌توانید کمی جعفری خرد شده و قارچ سرخ شده روی آن بریزید.
 

14. سوپ پیاز فرانسوی
 
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (3)

800 گرم پیاز را پوست بگیرید و خلالی نازک خرد کنید. پیاز را به همراه 50 گرم کره در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید. نمک و فلفل را هم به میزان دلخواه اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و هر از گاهی آنها را هم بزنید تا نسوزند. تا پیازها بی‌آب می شوند، ‌8-4 برش نان باگت فرانسوی را در فر گرم به مدت چند دقیقه‌ای بگذارید تا برشته و نیمه خشک شوند. به پیازها 1 قاشق چایخوری سرخالی شکر اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاراملی شوند. حالا 4 پیمانه آب‌مرغ به سوپ اضافه کنید و مدتی بگذارید تا بجوشد و جا بیفتد. برای سرو به سبک رستورانی، سوپ را در 4 ظرف بریزید و روی هر کدام یکی دو برش نان برشته بگذارید و با کمی فشار دادن آنها را در سوپ فرو کنید. بعد روی آنها را مقداری پنیر پیتزا ( یا گرویه سوییسی) بریزید و مدتی در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. سوپ برای سرو آماده است.
 

15. سوپ سبزیجات
 
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (3)

2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در قابلمه‌ای مناسب بریزید. 2 عدد هویج و 2 ساقه کرفس را در این قابلمه خرد کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید. سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و درشت خرد کنید. تره فرنگی را هم خرد کنید و هردو را به مواد سوپ بیفزایید و هم بزنید. 2 حبه سیر کوچک را در قابلمه رنده کنید.

1 عدد قرص عصاره سبزیجات را در 2 پیمانه آب جوش حل کنید و داخل قابلمه بریزید. در آخر یک‌ونیم پیمانه نخودسبز یخ زده ، 1 پیمانه اسفناج تازه و نصف بروکلی گل کلم هم به مواد اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد بپزند. برای سرو نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید و با 1 قاشق گشنیز خردشده آن را تزیین کنید.

 
ادمه دارد...

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 25 خرداد 1395  3:06 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

20 سوپ کدبانو پسند، مناسب ماه رمضان (4)

16. سوپ سیب‌زمینی
 

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (4)


4 عدد سیب‌زمینی درشت را مکعبی خرد کنید. 1 عدد پیاز درشت را هم پوست گرفته و نگینی خرد کنید. این دو را به همراه 4/1 پیمانه قارچ خرد شده در قابلمه‌ای بریزید و روی آنها را با مقدار کمی آب بپوشانید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مواد بپزند. 1 لیتر شیر، 2 قاشق کره و مقداری نمک و فلفل  به سوپ اضافه کنید. بهتر است سوپ آماده را به‌صورت پوره درآورید. برای سرو 1 قاشق چایخوری ریحان خردشده را با 1 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده مخلوط و به سوپ بیفزایید.
 



17. سوپ تره‌فرنگی، گل‌کلم و بروکلی
 

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (4)


1 عدد تره‌فرنگی را حلقه‌حلقه ببرید و با 40 گرم کره تفت دهید. 2 عدد سیب‌زمینی کوچک را نگینی خرد و به مواد اضافه کنید. یک‌ونیم قرص عصاره را با 3 پیمانه آب‌جوش حل کنید و به قابلمه اضافه کنید. در ظرف را ببندید تا سبزیجات بپزند. سپس 200 گرم گل‌کلم و 200 گرم کلم‌بروکلی را هم به همراه نمک و فلفل به آن  بیفزایید. سوپ را با گوشتکوب برقی یا مخلوط‌کن به‌صورت پوره‌ای سبز رنگ درآورید. روی سوپ را برای سرو با کمی خامه زده شده و فلفل سیاه تزیین کنید.
 



18. سوپ ایتالیایی با کوفته‌قلقلی
 

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (4)


در یک قابلمه مناسب این مواد را بریزید: 3 عدد گوجه‌فرنگی خرد شده،1 پیمانه آب گوشت، 2 حبه سیر له شده، 1 عدد پیاز ریز خرد شده، 1 عدد هویج ورقه شده، 1 ساقه کرفس حلقوی بریده شده، 2/1 پیمانه لوبیا سبز 2 سانتی خرد شده، 4/1 پیمانه فلفل‌دلمه‌ای خردشده، نوک قاشق چایخوری شکر و همین مقدار فلفل سیاه. کمی هم آب بیفزایید و در ظرف را ببندید. تا مواد می‌پزند، 200 گرم گوشت چرخ کرده را با 1 عد پیاز رنده شده آب‌گرفته و کمی نمک و فلفل ورزدهید و به صورت کوفته قلقلی درآورید. کوفته‌ها را در تابه‌ای با کمی روغن زیتون بودار تفت دهید تا نیم‌پز و سرخ شوند. کوفته‌ها را هم با مقدار مناسبی نمک به سوپ بیفزایید. در آخر 1 پیمانه پاستای فرمی به سوپ افزوده و پس از پخت کامل مواد سوپ را سرو کنید.
 



19. سوپ مرغ و برنج
 

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (4)


1 عدد سینه مرغ را با 5 ساقه پیازچه و مقدار مناسبی آب بپزید. بعد از پخت کامل مخلوط را با گوشتکوب برقی به صورت پوره درآورید. حالا 1 پیمانه نخودسبز و 1 عدد هویج نگینی ریز خرد شده را هم به سوپ بیفزایید.نصف پیمانه برنج، 1 پیمانه آب‌مرغ وچند عدد قارچ دکمه‌ای ریز را هم به سوپ اضافه کنید. وقتی همه مواد به خوبی پختند و برنج‌ها تقریبا له شدند، کمی فلفل سیاه و 4/1 پیمانه آب‌لیموی تازه هم افزوده و سوپ را سرو کنید. برای تزئین می‌توانید کمی پودر پنیر پارمسان روی سوپ بپاشید.
 



20. سوپ خرفه
 

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (4)


ابتدا 300 گرم خرفه را پاك کنید، به این ترتیب که ساقه‌هاي كلفت را جدا كنيد و برگ‌ها را خوب بشوييد.بعد از بي‌آب شدن سبزي‌ها آنها را ريز كنيد و در قابلمه‌اي با50 گرم كره تفت دهيد. بهتر است حرارت كم باشد تا كره نسوزد.حالایک و یک دوم پیمانه  آب مرغ و نمك و فلفل را اضافه كنيد. حرارت را زياد و بعد متوسط كنيد. صبر كنيد تا غذا به مدت 15 دقيقه بجوشد.1قاشق سوپ خوری آرد سفيد و2 قاشق سوپ خوری  آرد ذرت را درنصف پیمانه  شير حل كرده و به قابلمه سوپ اضافه كنيد. در اینجا حرارت را كم كنيد و دائم هم بزنيد تا مواد بجوشد و كمي غليظ شود.وقتي سوپ خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظر بريزيد و با مقداری پیازچه و مغز گردو تزئين كرده و سرو كنيد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 26 خرداد 1395  12:30 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها