مواد لازم جهت تهیه پاکورا کلاسیک برای 0 نفر
مواد لازم مقدار واحد توضیحات
لپه 500 گرم خیس خورده
رازیانه 1/4 قاشق چای خوری
فلفل سبز 1-2 عدد خرد شده
پیاز 3/4 فنجان خرد شده
گشنیز 1 فنجان تازه و خرد شده
فلفل قرمز 1-2 عدد خشک
نمک 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه : پاکورا کلاسیک
مقداری آب,لپه,فلفل قرمزخشک و رازیانه را در غذاساز ریخته و کاملا خرد کنید تا خمیر شود.
در یک کاسه خمیر نخود را ریخته ,پیاز,فلفل سبز, گشنیز,برگ کاری و نمک را مخلوط کنید تا یکدست شود.
روغن فراوان را دریک ماهیتابه عمیق گرم کرده و از مایه به مقدار یک گردو برداشته و سرخ کنید تا طلایی شود.