0

فرگوسن و تمجيد از روني :انگار روني از کره ديگري است

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

مربي اسکاتلندي پيروزي مقابل وست بروموويچ را نتيجه فوق العاده اي دانست.

سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستریونایتد در پایان دیدار شنبه شب تیمش مقابل وست بروموویچ زبان به تمجید از عملکرد وین رونی که گل اول تیمش را در دقایق ابتدایی بازی به ثمر رساند پرداخت. فرگوسن این نتیجه را نتیجه فوق العاده ای نامید و به اسکای سپورت گفت:«وین رونی واقعا انگار از کره دیگری است. فوق العاده بود، شاهد عملکرد غیرقابل باوری از رونی بودیم و او ما را رو به جلو برد. سه مدافع او را محاصره کرده بودند و دروازه بان از دروازه بیرون آمد ولی رونی در نهایت گل فوق العاده ای زد.» تعریف و تمجیدهای فرگوسن از رونی به همین جا ختم نشد. مربی اسکاتلندی یونایتد ادامه داد:« قطعا الان اعتماد به نفس رونی زیادتر می شود. من واقعا از او راضی هستم. او گلزنی کرد و اثرش را در بازی گذاشت.» سرالکس در ادامه در مورد بازی شنبه شب تیمش مقابل وست بروموویچ گفت:« بازی واقعا سختی بود. زمین لغزنده ای بود و تیم حریف با سه بازیکن خط میانی بازی می کردند و تیم واقعا خوبی بودند.من پیش از آغاز این دیدار گفته بودم که تیم حریف در رقابتهای امسال تجدید قوا کرده و آنها این را در دیدار شنبه شب نشان دادند. این نتیجه فوق العاده ای برای ما بود. ما واقعا حنگیدیم .ما می خواستیم تا بدون هیچ گونه آُسیبی نیمه اول را به پایان ببریم و فکر می کنم که موفق هم بودیم. در نیمه دوم اندکی بهتر شدیم ولی بعد به خاطر مصدومیت مجبور شدیم یکی دو تغییری اعمال کنیم. در هر صورت نتیجه فوق العاده ای بود.» یونایتد دراین دیدار خوش شانس بود، چون داور مسابقه خطای گری نویل برروی گراهام دورانس را ندید و بدین ترتیب یک ضربه پنالتی به نفع تیم حریف اعلام نشد. سرالکس هم این را تائید می کند:« فکر می کنم پنالتی بود.البته کار برای داور اندکی سخت بود.»

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 12 دی 1389  7:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها