0

بچه گوپی چن وقتش بشه میشه با مادر تو یه آکواریوم باشه ؟

ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

بچه گوپی چن وقتش بشه میشه با مادر تو یه آکواریوم باشه ؟

سوال :اول اینکه بچه گوپی چن وقتش بشه میشه با مادر تو یه آکواریوم باشه ؟
دوم اینکه تو آکواریم دوتا زبرا و یه گوپی دارم و جدا از اینا یه سری بچه گوپی یه ماهه و یه سری یه هفته ای دارم که واسه تعطیلات عید نمیدونم چیکارشون کنم که تلف نشن
پاسخ:
معمولا بچه گوپی های تازه متولد شده بسیار آسیب پذیر بوده و به سرعت توسط ماهیان دیگر و حتی والدین خود خورده میشوند.به طور معمول پس از گذشت 2 هفته از عمر بچه ماهی ها  اندازه آنها به حدی می رسد که والدین قادر به خوردن آنها نیستند(در مورد ماهیان دیگر سایز ماهیتان را بسنجید)
بنابر تجربه توصیه میکنم بچه ماهی هارو به هیچ عنوان در تانکی که سایر ماهیان گوپی بالغ زندگی میکنند رها نکنید.این کار باعث میشه بچه ماهی ها از هورمون والدین بالغ خود تاثیر گرفته و به رشد حداکثری و کامل نخواهند رسید.
با این حال دیده شده بچه ماهی ها در آکواریوم همراه والدین به خوبی رشد کرده اند.
بچه ماهي هاي گوپي هاي ماده در اكواريوم ما هر ماه متولد شده و بعد از دو تا سه ماه ديگر تقريبا يك سري ماده ديگر به ماده هاي آماده قبلي ما اضافه ميشوند . اين ماهي پر زاد و ولد به زودي آكواريوم ما را تسخير ميكند بنابر اين اگر مايل نيستيم كه بچه ماهي هاي گوپي هاي خود را نگهداريم بايد به يكي از روشهاي زير عمل كنيم.
بچه ماهي هاي گوپي guppy fry
ميتوانيم با فروشگاه هاي محلي ماهي هاي زينتي و لوازم آكواريوم صحبت كرده و بچه ماهيهاي گوپي را به آنها واگذار كنيم . طبعا نميتوان انتظار داشت كه از اين راه پولي عايدمان شود اما ممكن است آنها امكان نگهداري يا فروش يا مصرفش را داشته باشند.
ميتوانيم بچه گوپيها را به كسي هديه كنيم كه راغب به نگهداري از انها است .
ميتوانيم گوپي هاي كوچك را به عنوان غذاي زنده براي ماهيهاي ديگر استفاده كنيم .
ميتوانيم كاري به كارشان نداشته باشيم تا طي فرايند انتخاب طبيعي و شانس زنده ماندن ، تعدادي از انها د ر تانك والدين شان زنده مانده و بزرگ شوند.
حال بايد ببينيم كداميك از شرايط بالا برايمان فراهم يا ممكن است .
گريزي از انتخاب يكي از انها نيست .
در مورد سوال دوم
همانطور که بار ها به غذای مسافرتی تعطیلات عید اشاره کردیم بهترین و معقولانه ترین کار این است که از کسی خواهش کنید حداقل دو روز یک بار به ماهیانتان غدا دهد.
اگر میتوانید حدود 90 هزار تومان هزینه کنید و یک دستگاه فیش فیدر دیجیتالی برای غذادهی اتوماتیک به ماهی های زینتی و آکواریومی با قابلیت برنامه ریزی زمانی برای تعیین زمانهای دلخواه جهت ریختن غذای ماهی هنگامی که می خواهید بدون حضور شما و در زمانهای معینی به این حیوانات آبی زیبا غذا داده شود تهیه فرمایید

شنبه 22 خرداد 1395  1:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها