0

سوالات متداول آكواريوم داري

ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

سوالات متداول آكواريوم داري

ببخشید اگر دمای آکواریوم باوجود برداشتن بخاری بره بالا میشه با یخ دماشو بیاریم پایین یا روش دیگری وجود داره؟
پاسخ:
برای این کار می توانید از پیشنهاد های زیر استفاده کنید:

* لامپ های آکواریوم را خاموش نگه دارید.
* اطمینان حاصل کنید که نور مستقیم خورشید به اتاق نمی تابد.
* درپوش تانک را بردارید (برای جلوگیری از بیرون پریدن ماهی ها از تور استفاده کنید).
* یک پنکه را طوری قرار دهید که مستقیما به سطح آب بوزد.
* چند کیسه یخ را بر روی آب شناور کنید.
بحث های زیادی درباره ی استفاده از یخ در جعبه، پاور و یا فیلتر سطلی وجود دارد. قطعا استفاده از یخ دمای آب را کاهش می دهد؛ اما رشد کلونی های باکتری موجود در مدیای فیلتر را با مشکل مواجه می کند. من شخصا استفاده از یخ یا آب سرد در فیلتر را توصیه نمی کنم.

راه دیگر برای کاهش دما با استفاده از فیلتر سطلی، این است که طول لوله ی خروجی را به اندازه ای افزایش دهید که بتوان بخشی از آن را در یک سطل پر از یخ قرار داد. آب پس از خارج شدن از فیلتر خنک می شود و به باکتری های روی مدیا آسیبی نمی رسد.

بدون در نظر گرفتن روشی که استفاده می شود، اطمینان حاصل کنید که روند کاهش دمای آب به آرامی صورت می گیرد؛ حدودا یک درجه ی سانتی گراد در هر 8 یا 10 ساعت. به یاد داشته باشید تغییرات سریع در دمای آب، برای ماهی ها مضر است.

شنبه 22 خرداد 1395  12:41 PM
تشکرات از این پست
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1

پاسخ به:سوالات متداول آكواريوم داري

با سلام و خسته نباشید خدمت شما  , ببخشید من یه سوال دارم , حدود یک سال و نیمه که یه آکواریوم پلنت دارم , مدتیه آب آکواریوم کمی کدر شده یعنی یه کم حالت سفید رنگ پیدا کرده هرکاری که میکنم متاسفانه این مشکل حل نمیشه حتی بعد سیفون از آب شیر تصفیه هم بهش اضافه کردم بازم هنوز این مشکلو دارم.
حتی از قطره شفاف کننده آب هم استفاده کردم یکی دوروز خوب میشه مجددا به همون حالت برمیگرده.
پاسخ:
مشکل شما چنتا دلیل میتونه داشته باشه.
۱.آهکی بودن شنهاتون
واسه اینکه مطمین شین شنهاتون آهکی نیستن مقداری از شنهارو با سرکه مخلوط کنین ببینین واکنش میدن یا نه.اگه شنهاتون حل شد و خورد شد و رنگ سفید به جا موند مشکل از شنهاتونه.
۲.عدم طی شدن چرخه یا سیکل آکواریوم.
احتمال داره چرخه آکواریومتون مشکل داشته باشه و هنوز کامل نشده باشه.با سیفون آب کار بدتر میشه.لطف بفرمایید فعلا تا حل مشکل آبو فیلتر نکنین.
۳.دکوراسیون آهکی
مثل مورد اول تست کنین صخره و بقیه آهکی نباشن.
سعی کنین با اضافه کردن سرامیک به فیلتر یه کلونی مطمین واسه باکتری هاتون ایجاد کنین.
انشالله مشکل حل میشه

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

شنبه 22 خرداد 1395  12:45 PM
تشکرات از این پست
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1

نگهداری ماهی فایتر در کنار گیاه بامبو

نگهداری ماهی فایتر در کنار گیاه بامبو
با سلام و خسته نباشید.
غرض از مزاحمت این که من تو خونه بامبو نگهداری می کنم . حتما می دونید که معمولا این گیاه تو گلدون آب نگهداری می شه نه تو گلدون خاک . یکی از کارهای قشنگی که می شه باهاش کرد اینه که تو گلدون شیشه ایش ماهی بندازید

حالا من می خوام بدونم با توجه به شرایط نگهداری بامبو چه ماهیی مناسب این کاره . یه نفر بهم پیشنهاد داد فایتر بندازم پیش بامبوهام ولی راستش من زیاد به حرفش اطمینان ندارم

من شرایط نگهداری بامبو رو برای شما می نویسم تا شما بی زحمت هم نظرتونو برام بگید

گیاه بامبو شبیه نی هست

تو گلدونش حداقل 1 لیتر و حداکثر حدود 2 لیتر آب هست

املاح آبش نباید خیلی زیاد باشه . کلر و فلوراید آب هم نباید زیاد باشه . من خودم آب شیر که جوشیده و سرد شده استفاده می کنم

قسمتی از ساقه که توی آبه یه مقدار ریشه داره که به تدریج هم ریشه ها ممکنه بیشتر بشند

آب رو هر دو هفته یک بار عوض می کنم و تو این تعویض آب گلدونو با وایتکس حسابی می شورم و خشک می کنم که قارچ نگیره

این قسمتش مهمه : وقتی آب تازه می ریزم تو گلدون (هر دو هفته یکبار) محلول کود ان پی کی یا همون کود 20-20-20 می ریزم تو آب که برای بامبو لازمه منتهی نمی دونم برای ماهی ضرر داره یا نه ؟ ترکیبش در واقع موادیه که برای رشد بامبو لازمه و نیتروژن و فسفر و پتاسیم داره به نسبت مساوی البته این که غلظت نهایی هر ماده تو آب گلدون چقدر می شه واقعا نمی دونم چه جوری باید حساب کنم ولی در کل چیز رقیقیه چون اضافه کود خود بامبو رو هم می سوزونه

دمای آب بامبو باید بالای 15 درجه باشه . تقریبا همون دمای اتاقه

فایتر ماهی قشنگیه و با توجه به زیبایی و تنهایی و ساده زیستیش (!) جون می ده برای گلدون بامبو . فقط می ترسم ترکیب آب و کود و اینها براش خوب نباشه

ممنون که وقت گذاشتید و اینهمه چیزهایی که نوشتم خوندید
پاسخ:

1- ماهی فایتر عاشق آکواریومهای گیاه کاری شده است اما اصولا گیاهخوار نیست

2- فایتر ها ی نر معمولا به تنهایی نگهداری می شوند و حتی می توان آنها را در لیوان یک بار مصرف هم نگهداری کرد.(پس سایز گلدان شما نگران کننده نیست)

3- ماهی های فایتر زیاد به شرایط شیمیایی آب حساس نیستند  و تحمل سختی بالای آب را هم دارند.(احتمالا به میزان کود دهی شما عادت پیدا می کنه )

4- با وجود مطالب بالا فکر نمی کنم فایتر مشکل زیادی پیدا کنه البته بهتره در ساعات اول و یا روز های اول مراقب حرکات او باشید ودر صورت حرکات تشنج مانند ماهی را از آب خارج کنید .

اگر ازوایتکس استفاده می کنید حتما به این نکته توجه داشته باشید که قبل از ریختن آب به گلدان اثر وایتکس به کلی از بین رفته باشد تا به ماهی شما آسیب وارد نگردد.

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

شنبه 22 خرداد 1395  12:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها