مواد لازم:
هویج -۶ عدد
کرفس -۶ شاخه
پیاز- ۲ عدد
برگ بو - ۲ عدد
مرغ -به میزان لازم
نمک وفلفل - به میزان لازم
روغن زیتون- به میزان لازم
کره -کمی
سیر- ۲ حبه
موسیر-در صورت دلخواه - ۴ عدد
جعفری -۵ شاخه
لیمو- ۱ عدد
روش تهیه:
مرغ، 3هویج و 3 ساقه کرفس را بشویید و خرد کنید. آن ها را به همراه پیاز، برگ بو ، فلفل و یک نوک انگشت نمک در قابلمه ای بریزید. به میزان لازم آب اضافه کنید تا روی همه مواد را بپوشاند. آن را بجوشانید. حرارت را کم کنید و بگذارید مواد برای یک ساعت بپزد .
در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کره را آب کنید.
سیر، موسیر و ساقه های خرد شده جعفری را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید، تا نرم شود ولی تغییر رنگ ندهد. کرفس و هویج باقیمانده را خرد وبه مواد اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر بپزید.
هنگامی که آب مرغ آماده شد، استخوان ها و تمامی تکه های مرغ را از آن خارج کنید و کنار بگذارید. آب مرغ را از صافی رد کنید و باتکه های مرغ به سبزیجات اضافه کنید. آن را بجوشانید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید برای ۲۰ دقیقه روی حرارت باشد.
آب لیمو را در سوپ بچکانید، سوپ را بچشید و در صورت لزوم به آن، نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.