0

(صندلی داغ)میهمان مسئول محترم روابط عمومی راسخون+امتیاز ویژه

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:(صندلی داغ)میهمان مسئول محترم روابط عمومی راسخون+امتیاز ویژه

نقل قول 496769

ادامه سؤال ها:

4 - آیا ماه عسل رفته اید و به کجا؟

سفر زیاد رفته ایم.. به اقصی نقاط کشور عزیزم ایران
5 - آیا تا الان توانسته اید خواسته های همسرتان را پاسخ دهید؟

کمی تا قسمتی البته زندگی ادامه دارد و خواهد داشت

6 - چه آرزوی را دوست دارید که به آن نرسیده اید؟

دیدن نتیجه تلاش هایم در راستای نیل به رسیدن به جامعه ای عاری از دورویی و عدم صداقت

7 - آیا در زندگیتان معجزه ای از جانب خدا رخ داده است؟

خیلی اتفاقات در زندگی معجزست یا معجزه گونست اما شاید حواسمان نباشد...

8 - دوست دارید در کجا به ملکوت اعلاء بپیوندید؟

مکانش شاید برایم چندان مهم نباشد اما اینکه خوب زندگی کنم و زندگی ببخشم مهم تر است. سعدیا مرد نکو نام نمیرد هرگز..

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:01 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ali_kamali salma57 mehdi0014 nazaninfatemeh namebaran
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365

اگر در ماه مبارک از شما و‌چندتا از همکاراتون در موسسه دعوت کنید برین برنامه ماه عسل شبکه سه ایا میرین و هدفتون از رفتن به اون برنامه بیشتر میتپنه چی باشه؟

اگر دعوت کنن حتما. خب هدف ما ارایه رسالت فرهنگیمون شاید باشه که بتونیم به وسیله این برنامه هم اشاعه دهیم رسالت مان را. اما حرف اینه که اگر اونا موضوع را مشخص کنن بحث متفاوت میشه

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:05 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali salma57 mehdi0014 nazaninfatemeh namebaran
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول amvagedarya

۱- آیا در زندگی خود احساس موفقیت میکنید؟

هنوز تا اون احساس واقعی در مورد موفقیت که مد نظرم هست فاصله است ولی ان شا الله میسر خواهد شد

۲- اگر جواب سوال اول مثبت است چه کاری انجام داده اید که احساس موفقیت میکنید؟

---

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:07 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ali_kamali salma57 mehdi0014 nazaninfatemeh namebaran
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول asdfg_zxcvb11

با سلام دوباره،

هزینه ازدواجتان چقدر شد؟

حدود 10 میلیون.

راستی، مهریه همسرتان چقدر است؟ (با حفظ صداقت و شعونات اسلامی سوال داغ، جواب داغ می خواهد)

با افتخار مهرالسنه حضرت زهرا علیهاسلام و 14 سکه بهار آزادی

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:09 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ali_kamali salma57 khodaeem1 mehdi0014 nazaninfatemeh namebaran
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول khodaeem1

سلام رسول جان . اميدوارم حالت خوب باشه . تقبل الله

1- یکی از جالبترین خاطرات دوران کودکیت را بگو

زیاده. اما یکیش خیلی کوچولو بودم مادرم داشتن نماز یادم میدادن.بعد از تکبیر میگفتن برو رکوع این ذکر رو بگو برو سجده این ذکر رو بگو. که توی سجده یادمه گفتن دستات رو بازتر بذار که من تو نماز توی سجده گفتم الان خوبه؟! و این چنین بود که دل همه اهل خانواده شاد گشت...

2- بهترين غذائي که دوست داري چيه ؟

قبلا هم ذکر گردید: کباب کوبیده و قورمه سبزی

3 - آخرين باري که با تمام وجود خنديدي کي بود ؟ چرا ؟

زیاد اتفاق میفته. شاید دو روز گذشته. دور هم با خانواده سر سفره افطار

4- به کدوم شهرهای کشورمون دوست داری سفر کنی؟

تقریبا همه جا توفیق شده رفتیم لذا سمت خوزستان و تبریز هنوز توفیق نشده.

5- آشپزی بلدی چه غذاهایی؟

آشپزی فقط نیمرو و نهایتا املت البته اونم اگر نچسبه.wink

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:27 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ali_kamali salma57 khodaeem1 mehdi0014 namebaran nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mehdi0014

سلامی دوباره

البته این سوالم هم پیشنهاده هم سوال:

به نظرتون اگر از برنامه خندوانه شما و مجموعه راسخون رو دعوت کنند به برنامه خندوانه می پذیرید؟

حتما.
یا به نوعی دیگر خودتان ایا مایلید اقدامی کنید و به خندوانه برید؟ منظورم کل مجموعه راسخون هست هم کارمندا هم کاربرانی که شما دعوت می کنید بیایند فکر کنم حدود 500 نفر در خندوانه می تونن حضور پیدا کنند.

راستش خودم هم در فکرش بوده ام ولی تا کنون فرصت نشده که عملی اش کنم. شاید روزی این اتفاق افتاد

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:33 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ali_kamali salma57 khodaeem1 mehdi0014 namebaran nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول sharifi91

سلام .

1- امتیاز شما به راسخون ( از 1 تا 20)

18

2- برنامه های آتی شما برای بخش روابط عمومی راسخون

قبلا ذکر گردید چون زیاد است لطفا به پاسخ های قبل مراجعه فرمایید

3- انتظارات شما از کاربران راسخون

همراهی و همکاری بیشتر و پویاتر در راستای نیل به اهداف خداپسندانه

موفق باشید

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:36 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ali_kamali salma57 khodaeem1 mehdi0014 namebaran nazaninfatemeh sharifi91
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول razdarealifateme15

1می خواستم نظرتون را در مورد شبکه های مجازی بپرسم که ایا با این حد از عدم محدودیت در نوع برنامه های ان موافقید  که هر موضوعی در ان بدون محدودیت در دسترس تمام افراد باشد یا کنترلی از سوی دولت بر انها شود 

شبکه های مجازی هم خوب است هم بد. اما نظر به اینکه ما باید خود را در دام تهدیدها نیندازیم خودسازی و مدیریت خود بر عهده ی ماست. دولت هم باید ناظر و حاضر باشد اما به قدری گروه و کانال زیاد است که بنظر بنده خود ما باید بتوانیم خوب و بد را مدیریت کرده و امر به معروف را اشاعه دهیم تا ان شا الله فراگیر شود.

2ایا شما گزینه ای به نام بسیچ سازندگی دارید که در ان از کاربران راسخونی در خواست نمایید که اگر تخصصی در زمینه خاصی داشتند با هماهنگی خود برنامه ای ترتیب دهید که اعضای راسخون بتوانند با توجه به اینکه در شهرهای مختلفی هستند  در همان شهر خود در یکروز خاص یا ساعتی که می توانند به همنوعان خود خدمتی ارایه دهند یا اگر مثلا دندانپزشک است یا خیاط  به سایر اعضا گروه تخفیفاتی را شامل شوند مثلا 50 درصد اگر بیشتر خواستند اشکالی ندارد البته 

این فرمایش شما در قالب طرح همکاری راسخون و خیران می گنجد که بنده در حال بررسی و ارایه آن هستم. ان شا الله پس از اتمام ارایه و عملی خواهد شد.

3 ایا شما در نمایشگاه قران تهران هم حضور دارید و برنامه ای را که برای امسال در نطر گرفته اید را کمی توضیح دهید 

امسال در نمایشگاه قرآن اصفهان حضور داریم که برنامه ها در سوالات قبل اشاره شد. اما در نمایشگاه هم برای اولین بار از حضور مشاوران راسخون در غرفه استفاده کردیم که با استقبال خوبی هم مواجه شد.

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:56 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول peyman84

سخت ترین کاری که تو زندگیتون کردین چی بوده؟

راستش خاطرم نیست هرچند کارهای سخت یدی و فکری و روحی زیادی انجام دادم ولی سخت ترینش رو نمی دونم.

سه شنبه 25 خرداد 1395  11:00 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ali_kamali

با سلام خدمت مسئول روابط عمومی خسته نباشد ونماز روزه شما قبول باشه انشا الله

سوال 

1- اخرین باری که به آقای کیانی زنگ زدید و مشاوره گرفتید کیی بود ؟

حدود دو ماه پیش

2- فکر میکنید یک روز شما هم سرنوشت دوست خوبم آقای کیانی رو پیدا کنید ؟

چه سرنوشتی؟! برای همه عزیزان راسخونی هر کجا هستند آرزوی بهترین ها را داشته و دارم...

سه شنبه 25 خرداد 1395  11:03 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ali_kamali

با سلام مجدد 

1- شما آقای خواجه رو میشناسید ؟ یا در نامه ها و اسناد راسخون جایی چشمتون خورد امضا ء ایشان ؟

با دوست خوبم آقای خواجه هم در ارتباط هستم. 

2- ایا صندلی داغ که در گذشته برگذار میشد با این صندلی داغ که الان بگذار میشه فرق داره ؟

دوستان که به بنده لطف دارند و انجام وظیفست روی این صندلی بودن. فکر کنم زمان صندلی داغی که بنده روی آن نشستم بیشتر است و سوالاتش بسیار و داغی اش تا بینهایت.

3- چرا دنبال اسپانسر و تبلیغات در راسخون نیستید تا درآمد کسب کنید برای بهبود بودجه راسخون ؟

راسخون چون وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه است کسب درآمد نمی کند و تبلیغات ندارد. اصل کار راسخون ارایه خدمات به صورت رایگان است و اشاعه فرهنگ غنی ایرانی اسلامی و ارتقای سطح فرهنگیو معنوی هر انسان... ان شا الله

سه شنبه 25 خرداد 1395  11:12 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول shirdel2

بنام خدا

واقعا خسته نباشید،ظاهرا سوالات زیاد هستند و فرصت پاسخگوئی کم بنابر این بنده سعی می کنم سوالات کوتاه داشته باشم.

از نظر شخصیتی فردی عصبانی هستید یا صبور؟

بیشتر صبور

مشکلات زندگی و خانوادگی را با مشورت حل می کنید یا فقط خودتان برایشان تصمیم می گیرید؟

حتما با مشورت

چرا ارزش های جامعه در حال عوض شدن هستند؟

نسل، زمانه، جامعه و روزگار در حال تغییر و عوض شدن است خوب یه تبع اون ارزش ها هم دستخوش تغییر قرار میگیرد که البته باید ارزش های اصیل و آرمان هایمان را به خوبی و با تدبیر برای نسل جدید تبیین کنیم که بتوانیم بدون تغییر به نسل بعد انتقال دهیم.

تا چه اندازه به ارزش های انقلاب و دینی پایبند هستید؟

در حد توان و انجام وظیفه

اگر فرد یا افراد بی تفاوت و یا مخالف ارزشها سرپرستتان بشوند با کار چه می کنید؟

کار فرهنگی بسیار سخت است بویژه حفظ و انتقال آن... سعی می کنم باارایه خط مشی صحیح و همراهی چند نفر دیگر نتیجه صحیح بگیرم نهایتا اگر نشد رها خواهم کرد.

سه شنبه 25 خرداد 1395  11:23 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول smamirhp

با سلام

1. آیا فکر نمی کنید قالب سایت راسخون نیاز به تغییر و بازنگری داشته باشد؟

قالب جدید و اصلا سایت جدید در حال آماده سازیست..

2. راههایی را که کاربران بیش از پیش فعالتر و پویاتر در راسخون نقش داشته باشند بررسی کرده اید؟ پیشنهاد شما چیست؟

بلی سعی مان هم این بوده که بیشتر فعال شوند و ما را همراهی کنند و ما هم با انگیزه ی حضور ایشان بهتر انجام وظیفه کنیم. بنده سعی نمودم تا کنون با استفاده از تنوع در طرح ها و ارایه آنها این پویایی و همراهی را حاصل کنم و البته همیشه هم از عزیزان همیشه همراه راسخون، سرمایه های واقعی راسخون، یعنی کاربران عزیز کمک گرفته، نظر خواسته و ایشان را همراه کرده ایم. امید که بتوانیم زین پس هم بیش از پیش این مهم رانتیجه بخش کنیم. ان شا الله...

3. برخورد شما با انتقاداتی که از عملکرد شما یا راسخون میشود چگونه است؟

همیشه سعی کرده ام از نقطه نظرات کاربران، مدیران و همکاران استفاده کنم و به کار گیرم. حتی خود بنده به ایشان درخواست داده ام که ما را همراهی کنند. چون طرح و برنامه زیاد است ولی هدف بنده کاربر محوری و همراهی متقابل است. سپاس از همه کاربران عزیز همیشه همراه

با تشکر

سه شنبه 25 خرداد 1395  11:36 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول haj114

سلام

یه شغل حلال که بی سرمایه شروع بشه رو معرفی کنید؟

اگر بدون سرمایه مالی منظور شماست می توان به شغل های هنری اشاره کرد. مثلا خوشنویسی، نقاشی، صنایع دستی و... فراگیری این هنرها و آموزش به دیگران یا تولید کار صنایع دستی و فروش و کسب درآمد.

سه شنبه 25 خرداد 1395  11:41 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ali_kamali khodaeem1 salma57 mehdi0014 namebaran nazaninfatemeh haj114
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

سلام جناب قریشی..طاعاتتون قبول  ..اگه ماه رمضون نبود براتون شربت سفارش میدادیم ...

1.روابط عمومی محترم  سعه صدر داره و به کاربران حق میده برا اعتراضاتشون یا پیشه خودش میگه عجب کاربرای طلبکاری!

نفرمایید. البته اسمش رو بگذاریم همراهی و همکاری خیلی بهتره تا اعتراض! نه؟smiley کاربرای راسخون عالی ان ولی همراهی بیشتری ازشون انتظار میره... صادقانه. وگرنه من واقعا دوستشون دارم و واقعا از ته دلم دوست دارم هیچ مشکلی نداشته باشن و به قدرت هر چه تمام تر به سوی موفقیت خود و همه عزیزان همراه بتازند.

2.نظرتون رو درمورد ارتباطات اتاق چت راسخون  (خانم ها و آقایون)چیه؟

حال و احوال و خبر از دیگر کاربرا داشتن توی اتاق اتفاق میفته و خیلی خوبه. قشنگ ترش اینه که صله ی رحم راسخونی میشه اسمش رو گذاشت. با حفظ حریم و حرمت ها پیش به سوی ارتقای مادی ومعنوی.

3.کدوم از این گزینه ها در زندگی زناشویی خیلی مهمه؟(میتونید یک گزینه دلخواه اضافه کنید )..وچرا؟

الف)عشق و علاقه   ب)صداقت   ج)اعتماد    د)خوش اخلاقی(برخورد خوب)   ه) رفاقت      و)  احترام متقابل      ز) همه موارد

در این حد توضیح دهم که اولا دستور اسلام است. ثانیا ویژگی اخلاقی یک انسان است. ثالثا اول زندگی با همسرم به هم قول دادیم این موضوعات را در زندگی حتما رعایت کنیم و اشاعه دهیم. 

پیشاپیش از جوابگوییتون متشکرم

سه شنبه 25 خرداد 1395  12:08 PM
تشکرات از این پست
namebaran shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها