وبسایت آشپز باشی: کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که سایت ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است. این کتلت متفاوت با ترکیبی جدید و طعم های مختلف را امتحان کنید.
مواد لازم:
- هویج ۲ عدد
- کدو سبز ۱ عدد
- پنیر کبابی ۵۰۰ گرم
- پیازچه ۴ ساقه
- گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
- نعناع ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
- زنجبیل به میزان لازم
- شکر ۲ قاشق چای خوری
- سرکه ۲ قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
1- برای تهیه کتلت ها، رنده ی هویج و کدو را در آبکش بریزید، بر روی آن ها نمک بپاشید و برای 5 دقیقه کنار بگذارید تا آب بیاندازند. سپس آن ها را روی دستمال حوله ای بریزید و فشار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
2-ترکیب کدو و هویج، پنیر کبابی، پیازچه، گشنیز و نعناع را در ظرفی بریزید، به آن ها نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
3- تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4- سپس آرد سوخاری را به سایر مواد اضافه کنید. مواد باید به اندازه ای چسبنده باشند که بتوان آن ها را فرم داد، اگر لازم شد آرد سوخاری بیشتری به آن اضافه کنید.
5- مواد را به شکل 8 عدد کتلت به پهنای 1 سانتی متر، یا 16 عدد کتلت کوچک فرم دهید. برای این کار می توانید از قاشق استفاده کنید. یک قاشق پر از مواد بردارید و با دست آن را فشار دهید (تا اگر آب اضافی داشت، خارج شود). آن ها را برای 20 تا 25 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
6- در این میان، سس را آماده کنید. فلفل چیلی، زنجبیل، شکر، سرکه، 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون و به اندازه نوک انگشت نمک را با هم ترکیب کنید، تا شکر حل شود. آن را بچشید و در صورت لزوم به آن چاشنی بیشتری اضافه کنید.
ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید. مقداری روغن زیتون در آن بریزید و کتلت ها را در چند نوبت تا از هر دو طرف طلایی و ترد و مغز پخت شوند در آن بپزید.
7- کتلت ها را داغ و با 1 قاشق پر سس چیلی سرو کنید.
نکات:
1- هویج را پوست بگیرید و آن را رنده کنید.
2-کدو و پنیر کبابی را رنده کنید.
3- می توانید از ۲ تا ۴ عدد پیازچه استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید و ریز خرد کنید.
4- برگ های گشنیز و نعناع را ریز خرد کنید.
5- تخم مرغ ها را کمی با چنگال بزنید.
6- فلفل چیلی را به صورت نازک حلقه حلقه کنید.
7- از یک تکه ی ۲ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. پوست آن را بگیرید و آن را ریز خرد کنید