پاسخ به:حاج آقا مسئلة؟؟
آيا پرداخت زكات فطره بر كسی كه توان مالی ندارد، واجب است؟
asghar
اگر زن به جهت نياز شوهر، در تأمين مخارج زندگی كمك كند؛ چه كسی بايد زكات فطره آنها را بدهد؟
پدری كه زكات فطره نمی دهد، تكليف زن و فرزند او چه می شود؟
زكات فطره را بايد از قوت متعارف داد، يا قوت شرعی؟
پدرم مقداری نماز قضا دارد، ولی قدرت انجام آن را ندارد. آيا بر من که پسر بزرگ خانواده هستم، جايز است در زمان حيات پدرم نمازهای فوت شده او را قضا نمايم و يا شخصی را اجير کنم تا آن را انجام دهد؟
اگر شخصی فوت کند و همه دارايی او خانه ای باشد که فرزندانش در آن سکونت دارند، و نماز و روزه بر ذمّه او باشد و پسر بزرگ او هم به علت کارهای روزانه قادر به قضای آن نباشد، آيا واجب است که اين خانه را بفروشند و نماز و روزه او را قضا نمايند؟
شخصی فوت کرده و قضای روزه ماه مبارک رمضان و نماز بر عهده اوست و فرزند ذکوری هم ندارد. مقداری مال به جا گذاشته که برای قضای يکی از نماز و روزه کفايت می کند. در اين صورت قضای نماز مقدم است يا روزه؟
با توجه به اينکه من پسر بزرگ پدرم هستم و شرعاً بايد قضای نماز و روزههای او را بهجا بياورم، در موردی که قضای نماز و روزه چند سال بر عهده پدرم باشد، ولی وصيّت کرده باشد که فقط قضای نماز و روزه يک سال برای او بهجا آورده شود، تکليف من چيست؟
چون روزه قضا اهمیت بیشتری دارد به مراتب مهم تر از نذر می باشد و اگر برای نذر زمان تعیین کرده می تواند قضای آن را بگیرد و گرنه زمانی دیگر به جا آورد
کافیست قلبا اعتقاد داشته باشه
هردو تاش میشه همین که فرد قلبی برای روزه سحر پا میشه کافیه
آره ولی چون یقین به صحیح بودن زمان اصل نیست بت است تا پایان اذان صبر کنیم
نه ولی کراهت داره شدیدا
نه در زمان حیات فرد نمی توان
سلام خدا قوت
آيا جويدن آدامس باعث ابطال روزه مي شود ؟
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست