0

‌ ‌ 🔴🔴اقدام شهاب حسینی باعث آشنایی مخاطبان فیگارو با امام زمان مان

SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

🗞وقتی خبری دیدم که روزنامه ی فیگارو به تقدیم جایزه ی کن توسط شهاب حسینی به امام زمان(عج) پرداخته، کنجکاو شدم ببینم فیگارو چه تیتری زده و چه توضیحی به مخاطبان خود داده تا متوجه شوند نخل طلا دقیقا به چه کسی تقدیم شده است.

📰ابتدا سراغ عبارتی رفتم که فیگارو در تیتر داخل گیومه قرار داده و کلمه ی "امام" در آن مشهود است. معنای عبارت این بود: امام غایب و معنای کل تیتر اینکه شهاب حسینی جایزه ی کن خود را به امام غایب اختصاص داد.🔎

📝در متن خبر هم توضیحات جالب توجه و البته صادقانه ای در فیگارو به چشم می خورد. فیگارو نوشته که شهاب حسینی جایزه ی خودش را به امام دوازدهم شیعیان که یازده قرن پیش ناپدید شده و شیعیان معتقد هستند برای نجات جهان بازمی گردد، اختصاص داده است.

🔻فیگارو سپس از قول شهاب حسینی می نویسد که چون جایزه را در شب تولد حضرت مهدی گرفته ام، به او تقدیم می کنم.🏅

🔻در ادامه، فیگارو توضیح می دهد که طبق اعتقاد مسلمانان شیعه که اکثریت نود درصدی مردم ایران را تشکیل می دهد، امام دوازدهم جانشین محمد(ص) هست که سال هشتصد و شصت و نه میلادی درگذشته و معتقدند او برای نجات جهان برمی گردد و صلح و عدالت را به ارمغان می آورد. 

📇فیگارو توضیح می دهد میلیون ها ایرانی ها سالانه به زیارت مسجد معروف جمکران می روند که امام غایب آنجا دیده شده است.🕌

📄ترجمه ی من کامل نیست؛ و نقص هایی دارد. به هر روی خدا به شهاب حسینی خیر بدهد که باعث این اتفاق شد. توصیحات فیگارو هم خوب است و فکر می کنم مخاطب می فهمد که برنده ی نخل طلای بهترین بازیگر مرد این جشنواره ی فرانسوی جایزه ی خود را به چه کسی داده است. و می فهمد شیعیان منتظر مردی هستند که نجات جهان در دست اوست...🌴

دوشنبه 17 خرداد 1395  5:51 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها