0

نکات اخلاقی ماه مبارک در محضر بزرگان +امتیاز ویژه

 
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 19319
محل سکونت : اصفهان

نکات اخلاقی ماه مبارک در محضر بزرگان +امتیاز ویژه

 نکات اخلاقی ماه مبارک در محضر بزرگان +امتیاز ویژه

سلام و عرض ادب.

دوست داریم قرارمون این باشه در ماه مبارک رمضان....

هر چند روزی (با توجه به جستجوهای اخلاقی که بدست می آوریم )با موضوع  ماه مبارک رمضان در محضر یکی از بزرگان اخلاق باشیم.....تا ان شالله تو این ماه عزیز کلام بزرگان بشه سر لوحه ی زندگیمون........

کاربران خوب راسخونی با شرایطی که خدمت شما عرض می کنم  به جمع ما تشریف بیارید. قرار بر این شده که به همه ی  پست های ارسالی با رعایت شرایط زیر امتیاز  تعلق بگیرد و به قید قرعه به 5 نفر 1000 امتیاز ویزه بدهند.

1- فقط از بزرگان و علما و اساتید اخلاقی که هر چند روز به ترتیب اعلام می شوند مطلب ارسال نمایید.

2- از هر منبعی و سایتی و وبلاگی مطلبی رابیان می کنید آن منبع را قید بفرمائید.

3-از مطالب ارسالی شما در پایان ماه مبارک مسابقه طرح می شود پس در ارسال دقت نماید.

4- مطلب اخلاقی باید درموضوع ماه مبارک رمضان باشد .

5 هر کاربر می تواند از هر شخصیتی که اعلام می شود در هر روز فقط 5 نکته اخلاقی ارسال نماید

6-مطالب اخلاقی ارسالی از سه خط کمتر و از 6 خط بیشتر نباشد.

7- هر مطلبی که شرایط فوق را نداشته باشد حذف می گردد.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 17 خرداد 1395  2:06 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon aftabm nazaninfatemeh salma57 khodaeem1 shirdel2 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet fazli1184r132 bayati0011 saeidfarajpour zaker7007 taha_h shseyedi nargesza mamadbayat ghasemifar masiha1388 mohsenezadi atlas5 amayen aziz1352 yarabyarabyarab vahid60 rezajafarizadeh nasimemahdi ghiyase65 siryahya mty1378 rezvanain unknown amirmoohamad ghari_seddigh lila71 mansoor67 masady mmpbabalhavaej zhalemzd emamedavazdah loga13th khatami sayyed13737373 asdfg_zxcvb11 alikhodadad aliada smhhms sadat113 faraji5 amines ronika1393
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 8838
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

دوستان راسخونی با توجه به مطالب فوق .نکات اخلاقی ماه مبارک رمضان از آیت الله مجتهدی تهرانی را در این تاپیک ارسال فرمائید.

 

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

 

 

 
       
سه شنبه 18 خرداد 1395  12:17 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 khodaeem1 shirdel2 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m borkhar bayati0011 nargesza rezamzd 0014661802 aziz1352 yarabyarabyarab mansoor67 ghiyase65 mty1378 rezvanain ghari_seddigh masady rbahar91 zhalemzd fatemehzahra20 zaker7007 mmpbabalhavaej emamedavazdah SABOORI loga13th rezajafarizadeh abolfazl1313 sadat113 faraji5
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 25059
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

روزه‌داری، مخصوصاً در این زمان مشکل است؛ اما کسانی که به مقام و منزلت معنوی خاصی رسیده‌اند، برترین لذت آنان همین روزه‌داری، آن هم در روزهای گرم و طاقت‌فرسا است. حضرت مریم(س) در پایان عمر به همراه حضرت عیسی(ع) آواره کوه و بیابان بودند. اما با این اوضاع و در روزهای گرم روزه‌دار بودند. حضرت عیسی(ع) برای تهیه مقداری گیاه بیابان رفته بود تا افطار کنند. وقتی برگشت، حضرت مریم از دنیا رفته بود. حضرت عیسی با معجزه الهی، مادر خویش را زنده کرد و گفت: آیا می‌خواهی به دنیا برگردی؟ حضرت مریم با اینکه در بهشت بود و مقام عنداللهی داشت، گفت: آری، می‌خواهم به دنیا برگردم. چرا؟ برای اینکه در دل شب عبادت کنم و نماز بخوانم و در روزهای گرم و طاقت‌فرسا روزه بگیرم.

یعنی می‌خواهد بهشت و نعمت‌های فراوان آن را رها کند و به دنیایی برگردد که در زیر آفتاب سوزان و در روزهای گرم، آواره بیابان شود و افطار او گیاه بیابان باشد.

انسان باید مثل حضرت مریم روزه بگیرد و مانند ایشان اشتیاق به روزه‌داری داشته باشد. نگرانی از گرمای هوا و طولانی بودن روزها و روزه‌داری با اجبار و اکراه، نه تنها خوب نیست، بلکه موجب مشقت بیشتر روزه‌دار می‌شود.

منبع :http://www.farsnews.com/

سه شنبه 18 خرداد 1395  12:19 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 khodaeem1 mosabeghat_ravabet shirdel2 rasekhoon_m bayati0011 nargesza rezamzd yarabyarabyarab
farashbandzare
farashbandzare
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 3535
محل سکونت : فارس

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

در صورت امكان مي شود لينك مطالب  وبلاگ خود مطابقت با موضوع درج شود

 

سیــر و ســلــوک عــارفــانــه

http://bayanbox.ir/view/279314356572007390/solook.gif

"خــــدا"

یار همیشه همراه

سه شنبه 18 خرداد 1395  2:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 mosabeghat_ravabet shirdel2 nazaninfatemeh salma57 bayati0011 ravabet_rasekhoon nargesza rezamzd rasekhoon_m ronika1393
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 5535
محل سکونت : یزد

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

بنام خدا

نکات اخلاقی ماه مبارک رمضان از زبان آیت الله مظاهری:

 نکته اول اینکه در این ماه روزه خداپسندانه و روزه مقبول بگیریم. یعنی  از خدا بخواهیم ما در این ماه مبارک رمضان بتوانیم ولو یک روز،روزه مقبول بگیریم

نگته دوم اجتناب از گناه است، پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: از نماز شب و از خواندن قرآن و از هر عبادتی در ماه مبارک رمضان بالاتر،از حج و عمره و زیارت عتبات عالیات بالاتر،این است که در این ماه از گناه و معاصی اجتناب کنیم.

نکته سوم و چهارم توصیه برای این ماه تقویت رابطه با خداوند و قرآن و دعاست. باید از برنامه های اصلی هر مـومن در این ماه تضرّع و راز و نیاز با خداونـد و قرائت قـرآن باشد و همانگونه که شنیده اید ثواب قرائت یک آیه از قرآن در این ماه با ثواب ختم قرآن در غیر ماه مبارک رمضان برابر است.

نکته پنجم   بسیار مهم است مخصوصاً به عزیزان جوان توصیه می نمایم ،توجه و اهمیت دادن به منبر و محراب و جلسات وعظ وخطابه است.سفارش اکید اینجانب به مسئولین و خانواده ها این است که ارتباط نسل جوان جوانان را با نماز جماعت و مجالس سخنرانی مفید و مورد تائید،محکم کنید.

منبع : پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله مظاهری ، http://www.almazaheri.ir/farsi/Index.aspx

                  

سه شنبه 18 خرداد 1395  8:13 AM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh salma57 bayati0011 ravabet_rasekhoon nargesza rezamzd rezahossiny rasekhoon_m ronika1393
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 19319
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

توصیه من برای درک بهتر ماه مبارک رمضان این است که: اولاً: باید در یک ماه پیش رو همه با خدا آشتی کنند و به سوی او بازگردند، همه مراقب باشند گناه در زندگی نباشد، که گناه زندگی را تباه می‌کند و به خصوص چشم و گوش و زبان انسان باید تحت کنترل او باشد و به گناه و معصیت و حتی بیهودگی مبتلا نشود. ثانیاً: در یک ماه، همه باید در مساجد، در نماز جماعت، در جلسات ختم قران و دعا، شرکت فعال داشته باشند و از وقت پر ارزش خود در راستای رشد معنوی و پیشرفت رو به کمال استفاده کنند. یکی از مصائبی که امروزه گریبان مردم را گرفته، این است که متأسفانه مساجد آن طور که شایسته است، پر از جمعیت نیست و این بلای بزرگی است که باید دست کم در ماه مبارک رمضان جبران شود. ثالثاً: در ماه مبارک رمضان به خوانذن قرآن اهمیت بدهند و دست کم روزی یک جزء قرآن بخوانند تا در پایان، یک ختم قرآن که معادل بیش از شش هزار مرتبه ختم قرآْن ثواب دارد، در پرونده اعمال ثبت شود. و اگر نشد، هرچه انسان می‌تواند باید قرآن بخواند و دست کم در راه و در حین کار باید سوره‌هایی که حفظ هستند را مرتب بخوانند تا دست کم به این اندازه از برکات ماه مبارک رمضات استفاده کرده باشد.

http://shiayan.ir برگرفته از پایگاه اطلاع رسانی شیعیان

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 18 خرداد 1395  11:08 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 bayati0011 shirdel2 ravabet_rasekhoon nargesza rezamzd rasekhoon_m
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

ما باید توسل و دعا داشته باشیم و حال داشته باشیم و ما باید متّقی باشیم و ما باید علی‌وار در صحنه بیاییم. زبان یا علی خوبست، اما کاربردش کم است. عشق به علی خیلی خوبست و الحمدلله همه داریم و باید شکر کنیم، اما آنچه از نظر اهل‌بیت مهم است، متابعت از اهل‌بیت است. کاری کنید در ماه مبارک رمضان متابعتی از علی پیدا شود. مخصوصاً که ماه منسوب به مولا امیرالمؤمنین است. حال و رابطه با علی پیدا شود. از امیرالمؤمنین جداً بخواهید قضیۀ داعشی و سلفی‌ها و صعودی‌ها و بالاخره قضیه صهیونیست‌ها و امریکائی‌ها تمام شود. اینها مهیا هستند برای ضربه‌زدن به ما و ما باید در ماه مبارک رمضان این ضربه را دفع کنیم و  ان‌شاء‌الله با سرفرازی از ماه مبارک رمضان بیرون بیاییم و اینکه پیروز بر استکبار جهانی شویم. با دعا و راز و نیاز با خدا و البته با اتّحاد و برادری همه ما می‌شود. لذا تقاضا دارم در ماه مبارک رمضان هر شب در موقع که می‌خواهید افطار کنید اول به یاد نظام عزیز و به یاد تشیع و به یاد پیروزی اسلام عزیز باشید و بعد افطار کنید. ان‌شاء‌الله ماه رمضان خوبی برای دنیا و آخرت داشته باشید.

منبع :http://vareth.ir/

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 18 خرداد 1395  11:19 AM
تشکرات از این پست
salma57 bayati0011 shirdel2 ravabet_rasekhoon nargesza borkhar rezamzd rasekhoon_m
bayati0011
bayati0011
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : تیر 1394 
تعداد پست ها : 1530
محل سکونت : تهران

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

از همه شما تقاضا دارم مهیای ماه مبارک رمضان شوید و احترام به ماه مبارک رمضان بگذارید و بالاخره اجتناب از گناه چه کبیره و چه صغیره باشد تا کم کم در ماه مبارک رمضان ولایت هم کمک کند و برسد به آنجا که علاوه بر روزه صحیح، روزه مقبول بگیرید و اواخر ماه مبارک رمضان برسد به آنجا که روزه مبرور بگیرید. موقع افطار خدا بگوید بارک الله و آفرین. از طرف اسلام عزیز قول می‌دهم که اگر احترام ماه مبارک رمضان را نگاه داریم، روز عید فطر خدا به ما عیدی می‌دهد.اگر لیاقت داشته باشیم و در ماه مبارک رمضان سازندگی داشته باشیم، عیدی روزعید فطر خود خدا و حکومت خدا بر دل است و تجلی پروردگار عالم در دل ما و پیدا شدن نورانیت خاصی برای ماست و اگر به این اندازه خودسازی نکرده باشیم، لاأقل عیدی خدا عاقبت ‌به ‌خیری و رفع گرفتاری‌ها و استجابت دعاهاست. این وعده قرآن و وعده روایات است و وعدۀ پیغمبر اکرم «صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم» راجع به ماه مبارک رمضان است.

منبع : http://www.fa.shafaqna.com

سه شنبه 18 خرداد 1395  1:21 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 ravabet_rasekhoon nargesza borkhar rezamzd rasekhoon_m
rbahar91
rbahar91
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1390 
تعداد پست ها : 1000
محل سکونت : تهران

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

توصیه های آیت الله مظاهری به مناسبت ماه رمضان:

حرمت ماه مبارک رمضان را نگاه دارید و از گناه پرهیز کنید

 

 

از طرف اسلام عزیز قول می‌دهم که اگر احترام ماه مبارک رمضان را نگاه داریم، روز عید فطر خدا به ما عیدی می‌دهد.

اگر لیاقت داشته باشیم و در ماه مبارک رمضان سازندگی داشته باشیم، عیدی روزعید فطر خود خدا و حکومت خدا بر دل است و تجلی پروردگار عالم در دل ما و پیدا شدن نورانیت خاصی برای ماست و اگر به این اندازه خودسازی نکرده باشیم، لاأقل عیدی خدا عاقبت ‌به ‌خیری و رفع گرفتاری‌ها و استجابت دعاهاست. این وعده قرآن و وعده روایات است و وعدۀ پیغمبر اکرم «صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم» راجع به ماه مبارک رمضان است.

همینطور که احترام مکه و مراقد ائمّۀ طاهرین را حفظ می‌کنیم، ماه مبارک رمضان احترام دارد و ما باید احترام ماه مبارک رمضان را حفظ کنیم. ماه مبارک رمضان خیر دنیا و آخرت را به ما عنایت می‌کند.

احترام ماه مبارک رمضان موجب می‌شود پروردگار عالم روز عید به ما عیدی عنایت کند. اول چیزی که در ماه مبارک رمضان باید نباشد، گناه است. روز جمعه آخر شعبان پیغمبر اکرم«صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم» نماز جمعه خواندند و در هر دو خطبه راجع به ماه مبارک رمضان صحبت کردند. حتی رساندند به آنجا که نفس‌های روزه‌گیر عبادت است و خواب روزه‌گیر عبادت است. عبادات روزه‌گیر هفتاد برابر است. تا بشود گناه او آمرزیده شود، پروردگار عالم گناهان او را می‌آمرزد. 

 

برگرفته از : http://shafaqna.com/

سه شنبه 18 خرداد 1395  1:31 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 nargesza borkhar rezamzd rasekhoon_m
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 7792
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

اگر انسان بتواند گناه نکند، موقع افطار که به راستی بگوید «اللهم لک صمت» خدایا برای تو روزه گرفتم. به راستی روزه باشد، همان وقت پروردگار عالم یک دعای مستجاب و یک حاجت برآورده شده به او می‌دهد لذا بالاتر از نماز با آن همه فضیلتش، بالاتر از روزه با آن همه مقامش، بالاتر از خدمت به خلق خدا همیشه و مخصوصاً در ماه مبارک رمضان با آن همه مقامش، بالاتر از همۀ اینها، اجتناب از گناه است. چشم انسان، گوش انسان، زبان انسان، کنترل باشد.

به عبارت دیگر بزرگان می‌گویند یک روزۀ عمومی داریم و اینکه انسان از آنچه در رساله‌ها نوشته شده اجتناب کند و مفطرات روزه را به جا نیاورد. اما یک روزۀ بالاتر داریم و اینکه علاوه بر اینکه مفطرات رساله را به جا نمی‌آورد، مفطرات اخلاقی هم به جا نمی‌آورد. می‌رسد به آنجا که گناه در زندگی او نیست. در ماه مبارک رمضان، گناه نمی‌کند و الاّ اگر فقط مفطرات رساله‌ای باشد، قضا و کفاره ندارد، اما گردوی پوچ است و ارزش ندارد. دعا مستجاب نمی‌شود و پروردگار عالم راضی نمی‌شود بلکه باید دوّمی باشد. قرآن می‌فرماید: «إِنَّما يَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقينَ»

روزه و نماز و سایر عبادات و خدمت به خلق خدا از متّقی قبول می‌شود. متّقی کسی است که به همۀ واجبات اهمیّت می‌دهد و اجتناب از همۀ گناهان دارد و اگر گناهی آمد فوراً جبران و تدارک و توبه می‌کند و قرآن می‌فرماید: «إِنَّما يَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقينَ»

به اولی روزۀ صحیح می‌گویند و به دومی روزه مقبول و به سومی روزه مبرور می‌گویند. یعنی خدا روی آن روزه آفرین می‌گوید. 

سايت شفقنا

   

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

                                     

           برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

 
 
چهارشنبه 19 خرداد 1395  11:46 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza borkhar rezamzd rasekhoon_m
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 1979
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

بیانات اخلاقی مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی مظاهری «مدظله العالی»

درآستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان - مسجد حکیم اصفهان

بسم الله الرحمن الرحیم

در این جلسه مقداری در خصوص ماه مبارک رمضان و چگونگی استفاده از برکات این ماه،صحبت خواهم کرد.زیرا با توجه به حلول ماه مبارک رمضان،توجه بندگان مومن خداوند به این مطالب برای بهره مندی بیشتر از اوقات شریف این ماه لازم و ضروری به نظر می رسد.

قبل از هرچیز باید توجه داشته باشیم که ماه مبارک رمضان بسیار عزیز و گرامی و اوقات آن بسیار پر برکت و شریف است.

در روایتی آمده است که روزی پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم بعد از نماز به منبر رفتند منبر آن حضرت سه پله داشت. هنگامی که از پله های منبر بالا می رفتند در پله اول فرمودند آمین؛به پله دوم رفتند و بار دیگر آمین گفتند و باز وقتی بر روی پله سوم نشستند فرمودند:آمین.

یکی از اصحاب پرسید: یا رسول الله این آمین ها چه بود؟

رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: جبرئیل آمد و سه دعا و به عبارتی سه نفرین کرد و من نیز آمین آنرا گفتم. اول اینکه فرمود: لعنت خدا بر کسی باد که پدر و مادر داشته باشد اما آمرزیده از دنیا نرود. پس من نیز آمین گفتم. دیگر اینکه فرمود: لعنت خدا بر کسی که اسم مرا (محمد صلی الله علیه و آله و سلم را) بشنود و صلوات نفرستد. و من نیز بار دیگر آمین گفتم و هنگامی که بر منبر نشستم فرمود:لعنت خدا بر کسی باد که ماه مبارک رمضان بر او بگذرد و آمرزیده و بهشتی نشود. و باز من آمین گفتم.

و براستی چنین است بدبخت و ملعون کسی است که از این ماه شریف و مبارک بهره کافی را بر نگیرد. بیچاره آن کسی که در این ماه سعادت دنیا و آخرت خود و خانواده اش را تأمین نکند و از فیض این ایام برای عاقبت به خیری خود و تأمین دنیا و آخرتش بهره مند نگردد.

 

http://www.almazaheri.ir

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

چهارشنبه 19 خرداد 1395  1:53 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza borkhar rezamzd mty1378 rasekhoon_m
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 1979
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

آیت الله مظاهری:

اهمیّت دادن به قرائت قرآن هم در این ماه مبارک ضروری است. بسیاری از بزرگان در این ماه، هر سه روز یک دور قرآن را ختم می‌کرده‌اند. برخی تصور می‌کنندکه این گونه انس با قرآن داشتن سخت است، ولی باید بدانند كه برای عاشق ساعت‌ها مکالمه با معشوق، یک لحظه می‌نماید.

و نکتۀ آخر، ارتباط با مسجد و روحانیت است که متأسفانه در جامعۀ امروز، بسیار کم‌رنگ شده است. از بزرگ‌ترین بلاهاست که لذت و حلاوت ارتباط با منبر و محراب از مردم گرفته شده است.

پیامبر اکرم «ص» می‌فرمایند»سَيَأْتِي زَمَانٌ عَلَى أُمَّتِي يَفِرُّونَ مِنَ الْعُلَمَاءِ كَمَا يَفِرُّ الْغَنَمُ عَنِ الذِّئْبِ ابْتَلَاهُمُ اللَّهُ تَعَالَى بِثَلَاثَةِ أَشْيَاءَ الْأَوَّلُ يَرْفَعُ الْبَرَكَةَ مِنْ أَمْوَالِهِمْ وَ الثَّانِي سَلَّطَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ سُلْطَاناً جَائِراً وَ الثَّالِثُ يَخْرُجُونَ مِنَ الدُّنْيَا بِلَا إِيمَانٍ «

روزگاری بر امّت من خواهد آمد که از علماء، آن گونه که گوسفندان از گرگ فرار می‌کنند، می‌گریزند. وقتی چنین شد، خداوند متعال، آنان را به سه بلا گرفتار می‌سازد: اول آنکه برکت را از اموالشان می‌گیرد. دوم، افرادی ستمکار بر آنان مسلط می‌کند و سوم آنکه از دنیا بدون ایمان خارج می‌شوند.

http://www.mehrnews.com

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

چهارشنبه 19 خرداد 1395  1:59 PM
تشکرات از این پست
nargesza borkhar rezamzd rasekhoon_m
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 2796
محل سکونت : اردبیل

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

بهترین اعمال در ماه مبارک رمضان چیست؟ پیغمبر اکرم«صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم» فرمودند:

 

«الْوَرَعُ عَنْ مَحَارِمِ اللَّهِ»

 

گناه نباشد. اگر انسان بتواند گناه نکند، موقع افطار که به راستی بگوید «اللهم لک صمت» خدایا برای تو روزه گرفتم. به راستی روزه باشد، همان وقت پروردگار عالم یک دعای مستجاب و یک حاجت برآورده شده به او می‌دهد. لذا بالاتر از نماز با آن همه فضیلتش، بالاتر از روزه با آن همه مقامش، بالاتر از خدمت به خلق خدا همیشه و مخصوصاً در ماه مبارک رمضان با آن همه مقامش، بالاتر از همۀ اینها، اجتناب از گناه است. چشم انسان، گوش انسان، زبان انسان، کنترل باشد. به عبارت دیگر بزرگان می‌گویند یک روزۀ عمومی داریم و اینکه انسان از آنچه در رساله‌ها نوشته شده اجتناب کند و مفطرات روزه را به جا نیاورد. اما یک روزۀ بالاتر داریم و اینکه علاوه بر اینکه مفطرات رساله را به جا نمی‌آورد، مفطرات اخلاقی هم به جا نمی‌آورد. می‌رسد به آنجا که گناه در زندگی او نیست. در ماه مبارک رمضان، گناه نمی‌کند و الاّ اگر فقط مفطرات رساله‌ای باشد، قضا و کفاره ندارد، اما گردوی پوچ است و ارزش ندارد. دعا مستجاب نمی‌شود و پروردگار عالم راضی نمی‌شود بلکه باید دوّمی باشد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مرجع عالی قدر آیت الله العظمی مظاهری
 

...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

چهارشنبه 19 خرداد 1395  4:02 PM
تشکرات از این پست
nargesza borkhar rezamzd mty1378 rasekhoon_m
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 4222
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

اولا: باید در یک ماه پیش رو همه با خدا آشتی کنند و به سوی او بازگردند، همه مراقب باشند گناه در زندگی نباشد، که گناه زندگی را تباه می‌کند و به خصوص چشم و گوش و زبان انسان باید تحت کنترل او باشد و به گناه و معصیت و حتی بیهودگی مبتلا نشود.

ثانیاً: در یک ماه، همه باید در مساجد، در نماز جماعت، در جلسات ختم قران و دعا، شرکت فعال داشته باشند و از وقت پر ارزش خود در راستای رشد معنوی و پیشرفت رو به کمال استفاده کنند.

یکی از مصائبی که امروزه گریبان مردم را گرفته، این است که متأسفانه مساجد آن طور که شایسته است، پر از جمعیت نیست و این بلای بزرگی است که باید دست کم در ماه مبارک رمضان جبران شود.

ثالثاً: در ماه مبارک رمضان به خوانذن قرآن اهمیت بدهند و دست کم روزی یک جزء قرآن بخوانند تا در پایان، یک ختم قرآن که معادل بیش از شش هزار مرتبه ختم قرآْن ثواب دارد، در پرونده اعمال ثبت شود. و اگر نشد، هرچه انسان می‌تواند باید قرآن بخواند و دست کم در راه و در حین کار باید سوره‌هایی که حفظ هستند را مرتب بخوانند تا دست کم به این اندازه از برکات ماه مبارک رمضات استفاده کرده باشد.

منبع:  www.afghanistan.shafaqna.com

 
عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

 

چهارشنبه 19 خرداد 1395  8:15 PM
تشکرات از این پست
nargesza borkhar rezamzd rasekhoon_m
rezamzd
rezamzd
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 1848
محل سکونت : تهران

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان

اجتناب از گناه، افضل اعمال ماه مبارک رمضان

در حین خطبه ‌پیامبر(ص)امیرالمؤمنین(ع) از جابرخاستند و عرض کردند:‌ یا رسول الله! برترین و والاترین عمل در ماه مبارک رمضان چیست؟ پیامبر اکرم(ص)در پاسخ فرمودند:

«أَفْضَلُ الْأَعْمَالِ فِی هَذَا الشَهْرِ الْوَرَعُ عَنْ مَحَارِمِ اللَهِ عَزَ وَ جَلَ»؛ برترین عمل این است که انسان در ماه مبارک رمضان گناه نکند.

حتی اگر کسی ملکه عدالت را هم نداشته باشد، اما لازم است در این ماه عزیز از گناه اجتناب ورزد؛ زبان، چشم و گوش او آلوده به گناه نشود و با تمرین اجتناب از گناه، کم‌کم در آخر ماه مبارک رمضان به جایگاهی برسد که دل او هم گناه نداشته باشد. چنین کسی می‌تواند روز عید فطر، از خداوند متعال عیدی بگیرید. عیدی هر کسی هم در فراخور حال او و مطابق با میزان بهره‌مندی او از برکات ماه مبارک رمضان است؛ اما آنچه خود خداوند متعال فرموده است، اینکه: «روزه مال من است و من خودم پاداش آن هستم».

 

توصیه‌های آیت‌الله مظاهری برای درک بهتر ماه مبارک رمضان

منبع : http://afghanistan.shafaqna.com

 

.... ..

                      

چهارشنبه 19 خرداد 1395  10:44 PM
تشکرات از این پست
nargesza borkhar mty1378 navidafshar rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها