خانههاي قرآني ماكو افزايش يافته است
گروه استانها / حوزه آذربايجان غربي
89/10/11 - 11:45
شماره:8910110388
سرپرست اداره تبليغات اسلامي ماكو:
خانههاي قرآني ماكو افزايش يافته است
خبرگزاري فارس: سرپرست اداره تبليغات اسلامي ماكو گفت: امسال شش خانه قرآني در ماكو نسبت به سال گذشته افزايش يافته است.
اسماعيل خيري امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اروميه، اظهار داشت: هدف از ايجاد خانههاي قرآني، توسعه و ترويج فرهنگ قرآني در سطح جامعه و آشنايي نوجوانان و جوانان اين مناطق با آخرين دستاوردهاي حوزه علوم ديني و قرآني است.
وي گفت: در اين مراكز آموزشهاي قرآني شامل مفاهيم، روانخواني، روخواني سطح يك و دو در بين جوانان و نوجوانان برگزار ميشود.
اين مقام مسئول ارتقاي معارف ديني و قرآني در بين جوانان و نوجوانان را ضروري دانست و تصريح كرد: نقش اساسي و مهم آموزش در تنوير و آگاه كردن جوانان و ارتقاي معارف و كلام وحي الهي در واقع از بين بردن مشكلات، ترويج و گسترش آموزههاي ديني در جامعه است.
وي عنوان كرد: وجود خانه قرآن نقش موثري در ترويج و گسترش فرهنگ قرآنخواني و قرآنآموزي دارد.
سرپرست اداره تبليغات اسلامي ماكو با بيان اينكه جامعه ما، جامعهاي اسلامي است، خاطرنشان كرد: به وسيله خانه قرآن و با گسترش معارف الهي و قرآني ميتوان از بسياري از انحرافات در جامعه جلوگيري كرد.
خيري با اشاره به اهميت و ضرورت وجود خانههاي قرآنياداور شد: احداث اين مراكز از اهميت ويژهاي برخوردار است و چنانچه در اين راستا گام موثري در راستاي ارتقاي معارف ديني برداشته شود همه ساله شاهد توسعه و ترويج فرهنگ قرآني در سطح روستاها و شهر خواهيم بود.
اين مسئول تصريح كرد: آموزشهاي ديني در راستاي توسعه معرفت الهي در جامعه در بين جوانان بايد هدفمند باشند به طوري كه آموزشها بايد مكمل هم باشند تا انسان را به سعادت اخروي رهنمون كند.
تشکرات از این پست