برنجی متفاوت با بادام هندی و کشمش
در قابلمه دو قاشق کره رو به همراه سیر ریز شده، زردچوبه، زیره، دارچین برای دو دقیقه تفت بدید.(میزان ادویه سلیقه ای است). دو پیمانه برنج خام رو به قابلمه اضافه کنید و دو دقیقه دیگه هم تفت بدید. سپس نصف پیمانه بادام هندی خرد شده، 1/4 پیمانه میوه خشک(مثل کشمش، کرنبری، زردآلو)، 3 پیمانه آب، نمک و یک برگبو را به قابلمه اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید.
در قابلمه را ببندید، حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیفتد، سپس حرارت را کم کنید و 20 دقیقه بگذارید بپزد. شعله را خاموش کنید و 15 دقیقه دیگر در قابلمه را باز نکنید.(در طول پخت در قابلمه را باز نکنید).
در نهایت در قابلمه را باز کرده و کمی گشنیز تازه را خرد کرده و روی برنج بریزید و گرم سرو کنید.
✔️میتوانید این غذا را به همراه گوشت یا مرغ سرو کنید. دستور گفته شده برای 6 نفر است. اصل کالری این غذا به میزان برنج، بادام هندی و کره آن است که میتوانید با توجه به مقدار موادی که استفاده میکنید با برنامه کرفس کالری آن را حساب کنید.