چیکن پارمزان ؛ یک غذای لذیذ برای روزهای پر مشغله !
اگر بخاطر برنامه روزانه فشرده تان دنبال غذایی میگردید که سریع آماده بشود و خوشمزهو سالم هم باشد، چیکن پارمزان پیشنهاد خوبی است. پخت این غذای ایتالیایی بسیار ساده است و مهارت خاصی نمیخواهد. به همین خاطر حتی کسانی که تابحال آشپزی نکرده اند هم میتوانند چیکن پارمزان خوشمزه بپزند.
پخت چیکن پارمزان سه مرحله دارد؛ ابتدا فیله مرغ را سرخ میکنید، سپس سس مارینارا را آماده کنید و در نهایت هم غذا را داخل فر میپزید. اگر این سه مرحله باعث شده فکر کنید درباره سادگی پخت چیکن پارمزان اغراق کرده ایم، یکبار این غذا را امتحان کنید!
گام اول : مواد لازم
- چهار تکه سینه مرغ (در اندازه و شکل دلخواه)
- یک شیشه (۵۰۰ میلی لیتر) سس مارینا
- نصف فنجان آرد
- دو عدد تخم مرغ
- نصف فنجان آرد سوخاری
- نصف فنجان پارمزان رنده شده
- هشت تکه پنیر موزارلا
- نمک
- فلفل سیاه
- پودر سیر
- روغن زیتون (برای سرخ کردن) – میتوانید از روغنهای دیگر هم استفاده کنید
گام دوم : مرغ را طعم دار کنید
سینه مرغ را در اندازه و شکل دلخواه ببرید. سپس هر دو طرف تکههای مرغ را با نمک و فلفل سیاه طعم دار کنید.
نصف فنجان آرد را داخل یک بشقاب گود بریزید و کمینمک، فلفل سیاه و پودر سیر به آن اضافه کنید (اگر عطر سیر را دوست ندارید، میتوانید پودر سیر را حذف کنید). دو عدد تخم مرغ را هم داخل یک ظرف بشکنید و زرده و سفیده آن را با هم مخلوط کنید. سپس کمینمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
پنیر پارمزان رنده شده را هم به آرد سوخاری اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید.
گام سوم : پارمزان را اضافه کنید
حالا باید تکههای مرغ را با یک لایه آرد، یک لایه تخم مرغ و یک لایه آرد سوخاری و پارمزان بپوشانید. ترتیب کار هم به همین صورت است؛ یعنی باید تکههای مرغ را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در نهایت در ترکیب آرد سوخاری و پارمزان رنده شده فرو کنید. وقتی مرغها را داخل مخلوط پارمزان و آرد سوخاری قرار میدهید، مطمئن شوید تمام قسمتهای آن پوشانده میشود.
در ضمن وقتی مرغ را از تخم مرغ بیرون آوردید، کمیصبر کنید تا قسمتهای اضافی داخل ظرف بچکد.
گام چهارم : مرغ را سرخ کنید
یک تابه نچسب را روی شعله ملایم بگذارید و صبر کنید تا کمیداغ بشود. سپس روغن زیتون را داخلش بریزید و صبر کنید تا خوب داغ بشود. مرغهایی که در مرحله قبل آماده کرده اید را داخل تابه بگذارید و هر طرف شان را بین یک و نیم تا دو دقیقه سرخ کنید.
نگران خام ماندن مرغها نباشید چون بعداً آنها را در فر میگذاریم.
گام پنجم : سس را آماده کنید
برای پخت چیکن پارمزان لزوماً نباید از سس مارینارا استفاده کنید. هر نوع سس پاستای دیگر که با گوجه فرنگی درست بشود هم قابل استفاده است. البته ایتالیاییها این غذا را با سس مارینارا درست میکنند.
بعد از اینکه سس را درست کردید، کف یک ظرف را با آن بپوشانید. مرغها را روی سس بچینید و روی مرغها به اندازه دلخواه تان پنیر موزارلا قرار بدهید. میتوانید پنیر موزارلا را تکه یا رنده کنید.
گام ششم : غذا را داخل فر بگذارید
زمان پخت بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است
ظرفی که آماده کرده اید را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد) بپزید. وقتی سس غلیظ بشود، مرغها هم به اندازه کافی پخته اند.
چیکن پارمزان آماده است
خوراکهایی که با سینه مرغ درست میشوند، معمولاً خشک هستند. اما چیکن پارمزان اینطور نیست و به همین خاطر با ذائقههای مختلف جور در میآید. توصیه میکنیم چیکن پارمزان را به همراه پنیر سوخاری سرو کنید. به همین سادگی یک غذای ایتالیایی خوشمزه اما ساده درست کردید.