0

نان سیر

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

نان سیر

نان سیرمواد لازم:

*آرد -450 گرم
*خمیر مایه  فوری – 2 قاشق مربا خوری
*پودر سیب زمینی – 2 قاشق غذا خوری
*پودر شیر خشک – 2 قاشق غذا خوری
*شکر – یک قاشق غذا خوری
*نمک – یک و نیم قاشق  مربا خوری
*کره نرم – 60 گرم
*آب ولرم – 150 میلی لیتر
*شیر ولرم  - 150 میلی لیتر
*کمی کره آب شده برای روی نان
 پره های خشک سیر- یک قاشق برای تزئین 
 
طرز تهیه:
*تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و  به مدت 7 دقیقه ورز بدهید تا نرم شود.
 
*خمیر را در کاسه روغنی قرار دهید و با پلاستیک بپوشانید و به مدت 90-60 دقیقه در مکان گرم نگه دارید تا حجم آن دو برابر شود.
 
*از ظرف در بیاورید و دوباره کمی ورز دهید، سپس به 16 قسمت تقسیم کنید و به شکل گرد دربیاورید.
 
*دو عدد ظرف هر کدام 20 سانتی را کمی چرب کنید و در هر قالب 8 عدد خمیر قرار دهید و با حوله تمیز بپوشانید و بگذارید 90-60 دقیقه دیگر بماند تا پف کند و به همدیگر تماس پیدا کند.
 
*فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و در فر به مدت 25-20 دقیقه قرار دهید تا پف کند .
 
*کمی کره  آب شده و سپس کمی پره  سیر را روی نان بریزید و به مدت 25-20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 11 خرداد 1395  12:32 PM
تشکرات از این پست
bayati0011 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها