مواد لازم:
*آرد -450 گرم
*خمیر مایه فوری – 2 قاشق مربا خوری
*پودر سیب زمینی – 2 قاشق غذا خوری
*پودر شیر خشک – 2 قاشق غذا خوری
*شکر – یک قاشق غذا خوری
*نمک – یک و نیم قاشق مربا خوری
*کره نرم – 60 گرم
*آب ولرم – 150 میلی لیتر
*شیر ولرم - 150 میلی لیتر
*کمی کره آب شده برای روی نان
پره های خشک سیر- یک قاشق برای تزئین
طرز تهیه:
*تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت 7 دقیقه ورز بدهید تا نرم شود.
*خمیر را در کاسه روغنی قرار دهید و با پلاستیک بپوشانید و به مدت 90-60 دقیقه در مکان گرم نگه دارید تا حجم آن دو برابر شود.
*از ظرف در بیاورید و دوباره کمی ورز دهید، سپس به 16 قسمت تقسیم کنید و به شکل گرد دربیاورید.
*دو عدد ظرف هر کدام 20 سانتی را کمی چرب کنید و در هر قالب 8 عدد خمیر قرار دهید و با حوله تمیز بپوشانید و بگذارید 90-60 دقیقه دیگر بماند تا پف کند و به همدیگر تماس پیدا کند.
*فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و در فر به مدت 25-20 دقیقه قرار دهید تا پف کند .
*کمی کره آب شده و سپس کمی پره سیر را روی نان بریزید و به مدت 25-20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.