یک سالاد خوش عطر و طعم که برای هر ذائقه ای جذاب است. برای تهیه فتوش در لبنان ، سماق را در آب می خیسانند تا عطر آن آزاد شود و در سوریه این سالاد را با رب انار سرو می کنند. در این رسپی سعی شده تا به مزه ای میان این دو سبک متفاوت برسیم تا لذت خوردن هر دو نوع فتوش در یک بشقاب حس شود.
چی لازم دارم:
سماق قرمز 4 قاشق غذاخوری- آبلیمو 6 قاشق غذاخوری- رب انار ملس 2 قاشق غذاخوری- سیر رنده شده 2 حبه- نعنا خشک یک قاشق چای خوری- روغن زیتون یک چهارم پیمانه- نان لواش یا پیتای خرد کرده یک عدد- روغن مایع 6 قاشق غذاخوری- خیار قلمی 4 عدد خرد کرده- گوجه فرنگی متوسط 2 عدد، خرد شده- پیازچه ساطوری 3-4 عدد- جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری- کاهوی کوچک یک عدد، رشته رشته- برگ نعنا 30 گرم- نمک و فلفل قرمز
چی جوری درست میشه:
سماق را یک ربع در یک کاسه آب گرم بخیسانید، سپس آب آن را گرفته و با رب انار، آبلیمو، سیر، نعنا خشک و روغن زیتون مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
روغن مایع را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و با قلم مو روی تکه های نان بمالید، سپس نان ها را در تابه سرخ و برشته کنید.
کاهو، گوجه فرنگی و برگ نعنا را مخلوط کرده و نان های برشته و نعنای ساطوری را روی آن بریزید. سس را روی فتوش ریخته و سرو کنید.