0

سالاد اندونزیایی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سالاد اندونزیایی

 

سالاد اندونزیایی

 

مواد لازم :

کلم سفید- نصف یک بوته کوچک
کلم بنفش –نصف یک بوته کوچک
گوشت مرغ پخته - 200گرم
ذرت پخته - نصف لیوان
نخود فرنگی - نصف  لیوان
هویج  پخته - یک عدد
خیارشور -2 عدد متوسط
سس مایونز- به میزان لازم
 
طرز تهیه :
نخود فرنگی را سه،چهار دقیقه در آب جوش می ریزیم تا نرم شود  بعد آبکش می کنیم.برای این سالاد مواد را به شکل خلالی خرد می کنیم.
خیارشور و کلم ها  وگوشت پخته را هم خرد می کنیم.
ذرت ونخود فرنگی وهویج پخته را  هم اضافه می کنیم .
سس را به میزان دلخواه درست می کنیم. همه مواد را مخلوط می کنیم و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم .

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 8 خرداد 1395  11:52 AM
تشکرات از این پست
farnaz_s nargesza bayati0011
mehrzadk
mehrzadk
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : تیر 1395 
تعداد پست ها : 5

سالاد اندونزی پیش غذایی آسان

سالاد اندونزی پیش غذایی خوشمزه و آسان :
این یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه برای وعده غذایی شام یا در مهمانیها تولد به جای سالاد اولویه میتوانید این سالاد را استفاده کنید تا تنوع به منو غذایتان ببخشید.

سالاد اندونزی

طرز تهیه آسان سالاد اندونزی

مواد لازم :

سیب زمینی

نیم کیلو

۱۰۰ گرم / ۷۵ کالری

گوجه فرنگی

۲ عدد متوسط

۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری

نخود فرنگی

۲۰۰ گرم

۱۰۰ گرم / ۹۲ کالری

کالباس

۳۰۰ گرم

۱۰۰ گرم / ۳۰۰ کالری

خیار شور

۳۰۰ گرم

۱۰۰ گرم / ۱۲ کالری

سس مایونز

به میزان لازم

۱۰۰ گرم / ۶۹۱ کالری

سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی :

ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد را که شامل گوجه فرنگی ریز شده، کالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد.

*. با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس کاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل ۵ ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.

سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد خیار اندونزی :

خیار، پیاز قرمز و گشنیزهای خرد شده را در یک ظرف ترکیب کنید.
سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.
روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل ۳۰ دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم.

*******************************

لبخند خدا را می خواهم

*******************************

heartheart heart heart heart

یک شنبه 27 تیر 1395  6:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها