0

آش محلی شوشتر آش غلغل، خوشمزه و مفید

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

آش محلی شوشتر آش غلغل، خوشمزه و مفید

آش_غلغل

مواد لازم:
لوبیا قرمز ۱۰۰ گرم (۱۲ ساعت در آب بخوابانید)
نخود ۱۰۰ گرم (۱۲ ساعت در آب بخوابانید)
لوبیا چشم بلبلی ۱۰۰ گرم (۱۲ ساعت در آب بخوابانید)
عدس ۱۰۰ گرم (۲۴ ساعت در آب بخوابانید)
نعنا و سیر داغ
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
پیاز داغ
زردچوبه، پودر لیموعمانی یک قاشق سوپخوری
سر دست گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
لپه باقالی ۱۰۰ گرم
گندم پوست کنده ۱۵۰ گرم
برنج ۵۰ گرم


طرز تهیه:
برنج و گندم را با مقداری آب روی حرارت قرار می ‏‏‌دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.سپس گوشت را با ۱ عدد پیاز خام و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.حبوبات را که از شب قبل خیس کرده‌‏اید به ترتیب پخت، اول نخود را بپزید کمی که نیم ‏پز شد لوبیا قرمز و لوبیا چشم ‏بلبلی را اضافه کنید و بعد از آن که نیم ‏پز شدند لپه باقالی را به همراه عدس اضافه کنید تا زمانی که کاملا پخته شوند.
گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه نموده و با گوشت کوب‌ یا هر وسیله‌ی دیگری که می‌توانید، کمی حبوبات را نرم کنید.در این زمان روغن را داغ کنید و زردچوبه و فلفل را تفت داده به آش اضافه کنید.
گوشت را از ظرف خارج کنید و آن را بکوبید یا ریش ریش کنید و داخل آش بریزید. آب گوشت را نیز به همراه پودر لیمو عمانی در آش ریخته و اجازه دهید تا آش شما کاملا جا افتاده و لعاب‌دار شود. روی آش را با فلفل و پودر لیمو عمانی و کمی نعنا داغ و پیاز داغ تزیین نمایید.

 

جمعه 7 خرداد 1395  6:55 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:آش محلی شوشتر آش غلغل، خوشمزه و مفید

پاسخ به:آش  محلی شوشتر آش غلغل، خوشمزه و مفید

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

جمعه 7 خرداد 1395  6:55 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها