0

ساندویچ_گرم

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

ساندویچ_گرم

ساندویچ_گرم

 مواد لازم(برای شش نفر):
سبزی های معطر – ۵۰۰ گرم (نعناع،ترخان،ریحان،جعفری)
پنیر گریور یا امنتال – ۱۵۰ گرم (یا از انواع پنیری که با درجه حرارت آب می شوند)
ژامبون یا کالباس – ۶ قطعه
نان کوچک مخصوص ساندویچ – ۶ عدد
سیر پوست کنده – ۲۵۰ گرم

i
طرز تهیه:
سیر را شسته،خشک می کنیم و کمی نمک به آن زده ، در یک قطعه کاغذ فویل میریزیم و می پیچیم . بعد آن را روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه باید در فر بماند تا کاملا پخته و نرم شود. سیر پخته شده را در ظرفی می ریزیم و با ماشین پوره یا هر وسیله دیگری که در دسترس است ، آنرا کاملا نرم می کنیم .
سبزی را تمیز کرده ، می شوئیم و در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود . بعد در حوله تمیزی آنرا کاملا خشک می کنیم و به صورت ریز خرد می نمائیم. سبزی را به شش قسمت مساوی تقسیم می کنیم. کنار نان را با کارد تیزی چاک می دهیم و کمی از خمیر داخل نان را خارج می کنیم . قسمتی از سیر را داخل نان می ریزیم و با لبه کارد آن را صاف می کنیم تا سطح داخلی نان با سیر آغشته شود ، مقداری سبزی خرد کرده روی آن می ریزیم و یک ورقه ژامبون یا کالباس روی سبزی قرار می دهیم . روی ژامبون یک ورقه پنیر می گذاریم و ساندویچ ها را در سینی فر قرار می دهیم . بعد سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۵۰ درجه سانتیگراد می گذاریم. کافی است که پنیر کمی آب شود ، ساندویچ را گرم مصرف می کنیم.

 

جمعه 7 خرداد 1395  6:39 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:ساندویچ_گرم

پاسخ به:ساندویچ_گرم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

جمعه 7 خرداد 1395  6:40 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها