نکات_کیک_یخچالی
چی لازم دارم:
شیر 2 لیوان
شکر 1 لیوان
کاکائو 3 قاشق غذا خوری
کره 50 گرم
آرد 2 قاشق غذا خوری
بیسکویت 2 بسته
i
چه جوری درست میشه:
کیک یخچالی خیلی راحت تهیه میشه، بعد ازاینکه ۲۴ ساعت دریخچال موند طعم ومزه شیرینیهای تر خوش کیفیت رو به خودش میگیره ، امیدوارم کیک یخچالی را درست کنید واز خوردنش لذت ببرید.
شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید.
ته یه قالب مستطیل یه ردیف بیسکویت بچینید( میتونید ته ظرف کاغذ روغنی پهن کنید.
مایع شکلاتی رو داغ بریزید روش مجددا یه لایه دیگه روی اون بچینید و دوباره مایع شکلاتی داغ را روی آن بریزید فقط تا جایی بریزید که روی بیسکوییت ها را بپوشونه و از کنارش بیرون نزنه.
مجددا یک لایه دیگه بیسکوییت می چینیم و به همین ترتیب ادادمه می دم تا 4 ردیف بیسکوییت چیده باشیم بعد مایه شکلاتی را می ریزیم ،بعد چندتا بیسکویت رو خرد کنید و بپاشید رو کیک حداقل سه تا چهارساعت بزارید تو یخچال تا خودش رو بگیره ، اگه فرصت داشتید یه روز کامل بزارید تو یخچال باشه تا خوب جابیفته!!! بعد برش بزنید و سرو کنید.
تنها نکته مهم کیک یخچالی اینه که مایع شکلاتی باید داغ باشه بنابراین سریع باید عمل کنید ، البته اگه دیدید مایع خنک شد میتونید مجددا چند دقیقه رو حرارت ملائم قرار بدید.