مواد لازم :
گلکلم متوسط -یک عدد
تخممرغ- چهار عدد
آرد - یک قاشق مرباخوری
پیاز- یک عدد
فلفل، نمک و زردچوبه - به میزان لازم
جعفری - خرد شده یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گلهای کلم را به اندازه های مساوی از یکدیگر جدا کنید و آن ها را بشویید و به مدت پنج دقیقه در آب بپزید؛ سپس در صافی بریزید. تخممرغ و پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آرد را با گل کلم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و با مقداری روغن در تابه سرخ کنید . املت را در ظرف مناسب قرار دهید و جعفری خرد شده را روی آن بریزید و سرو کنید.