پاسخ به:سخنان بزرگان در مورد اراده و پشتکار
من کمترین ارزشی برای مطالعاتی که صرفاً به قصد امرار معاش باشد قایل نیستم.((آرتور شوپنهاور))
فضایی بین پندار و عمل وجود دارد که با پشتکار پیموده می شود.((جبران خلیل جبران))
اراده انسانی، در کنار سرنوشت او ایستاده و چرخ تکامل او را اداره می کند.((فیثاغورث))
زندگی خوب، زندگی شاد است. البته قصد من این نیست که اگر شما خوب باشید حتما شاد خواهید بود. منظور من این است که اگر شما شاد باشید خوب زندگی خواهید کرد.((برتراند راسل))
ای بشر گرچه خلق شده ای، برخیز و ثابت کن که اشرف مخلوقاتی.((توماس کارلایل))
شاید تو قصد یاری رسانی داشته باشی، اما اگر انرژی شادمانی در وجود تو نباشد، اگر تو از این انرِژی سرشار نباشی، ناگزیر آسیب خواهی رساند.((اشو))
آن که می خواهد کارهای بزرگ انجام دهد باید چشم به آیندگان بدوزد و با عزم راسخ برای نسلهای در راه فعالیت کند.((آرتور شوپنهاور))
زمانی که نویسنده برای نوشتن می نشیند، اراده می کند که نویسنده ی خوبی شود یا نه.((ماریو بارگاس یوسا))
مصمم به نیک بختی باش، نیک بخت می شوی.((آبراهام لینکلن))
سست اراده کسی است که با هر شکستی بینش او نیز تغییر می یابد.((ادگارآلن پو))
برای رسیدن به هدف، اراده، توان و صبر نیاز است.((حسین بهزاد))
هنر، گونه ای رستگاری است؛ ما را از خواستن، یعنی درد و رنج، آزادی می بخشد و تصاویر زندگانی را دلربا می سازد.((آرتور شوپنهاور))
مردم، توان و نیرو دارند؛ اراده ندارند.((ویکتور هوگو))
انسان هرگز حتی به مرگ هم تسلیم نمی شود، مگر زمانی که اراده اش ضعیف باشد.((ادکار آلن پو))
اراده های ضعیف به صورت حرف و گفتار خودنمایی می کنند، در حالی که اراده های قوی جز در لباس عمل و کردار پدیدار نمی شوند.((گوستاو لوبون))