توضیحات : در این کتاب آموزش تهیه ی ۲۹ ژله ی متنوع گردآوری شده. ژله میوه قالبی – ژله دریای ساحل – ژله طالبی – ژله ابروباد – ژله انار – ژله توت فرنگی – ژله به شکل آکواریوم – ژله خاکشیر – ژله شیر نارگیل – ژله خامه ای – ژله سه رنگ – ژله بستنی پرتقالی – ژله شیفون یا مکزیکی – ژله بستنی در پوسته پرتقال – ژله قلبی – شمع ژله ای توت فرنگی – ژله پنیری – ژله نیمرو – ژله با موز – ژله وانیلی – ژله لیمو – ژله فالوده – کیک ژله ای – ژله شیر موز – ژله شطرنجی – ژله بیرنگ خوشمزه – ژله گل خامه ای – ژله مات – ژله گل
تعداد صفحه : 31
حجم فایل : 1,590 کیلوبایت