0

سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی

سالاد مرغ،طرز تهیه سالاد
 
سس تند بادام زمینی که به همراه سالاد مرغ اندونزی سرو می شود را می توان از یک روز قبل آماده نموده و در یخچال نگه داشت.

مواد لازم:

     سیب زمینی بزرگ, خرد شده : 4 عدد
     آناناس تازه , مکعبی خرد شده : 300 گرم
     هویج , رنده شده : 2 عدد
    جوانه لوبیا : 175 گرم
     پیازچه خرد شده : 1 دسته
    کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : 1 عدد
    کرفس , چوب کبریتی خلال شده : 3 ساقه
     بادام زمینی , بدون نمک : 175 گرم
     فیله سینه مرغ پخته , خرد شده : 2 عدد


مواد لازم جهت تهیه سس:

    کره بادام زمینی : 6 قاشق غذاخوری
     روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
    سویا سس : 2 قاشق غذاخوری
     فلفل چیلی قرمز , خرد شده : 1 عدد
    روغن کنجد : 2 قاشق چای خوری
     آب لیمو ترش : 4 قاشق چای خوری


طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .

2. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .

3. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

4. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .

5. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

6. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 1 خرداد 1395  11:49 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها