سس تند بادام زمینی که به همراه سالاد مرغ اندونزی سرو می شود را می توان از یک روز قبل آماده نموده و در یخچال نگه داشت.
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ, خرد شده : 4 عدد
آناناس تازه , مکعبی خرد شده : 300 گرم
هویج , رنده شده : 2 عدد
جوانه لوبیا : 175 گرم
پیازچه خرد شده : 1 دسته
کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : 1 عدد
کرفس , چوب کبریتی خلال شده : 3 ساقه
بادام زمینی , بدون نمک : 175 گرم
فیله سینه مرغ پخته , خرد شده : 2 عدد
مواد لازم جهت تهیه سس:
کره بادام زمینی : 6 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
سویا سس : 2 قاشق غذاخوری
فلفل چیلی قرمز , خرد شده : 1 عدد
روغن کنجد : 2 قاشق چای خوری
آب لیمو ترش : 4 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .
2. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .
3. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .
4. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .
5. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .
6. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.