0

بفرمایید سوغات کرمانشاه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

بفرمایید سوغات کرمانشاه

وب‌سایت آشپز باشی: این شیرینی محلی، سوغات کرمانشاه است. در تهیه انواع این شیرینی، معمولا از آرد برنج، پودر قند یا شکر، روغن جامد به خصوص روغن کرمانشاهی، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده می‌شود. می توان آن را به صورت ساده یا زعفرانی تهیه کرد.

مواد لازم:

 

  •     روغن جامد  ۱۲۵ گرم
  •     پودر قند  ۹۰ گرم
  •     زرده تخم مرغ   ۱ عدد
  •     آرد برنج  ۲۵۰ گرم
  •     نمک  ۱/۸ قاشق چای خوری
  •     هل  ۱ قاشق چای خوری
  •     زعفران دم کرده  ۱ قاشق غذاخوری
  •     گلاب  ۱/۴ پیمانه
  •     خرفه  به میزان لازم


نان برنجی کرمانشاهی
 

طرز تهیه:

   1-  در ظرفی، روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند.

   2- زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره بزنید تا مواد کم رنگ شود.

   3- آرد برنج، نمک، هل و زعفران را به سایر مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

   4- گلاب را کم کم اضافه کنید.

   5-خمیر را 24 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، آن را از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد.

   6- از قبل فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.

   7- اگر می خواهید که شیرینی ها راحت تر از سینی فر جدا شوند، در آن کاغذ روغنی پهن کنید.

   8-از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته، آن ها را در دست گرد کنید. در سینی فر قرار دهید.

   9- روی شیرینی ها را با مهر مخصوص طرح بندازید و بر روی آن ها تخم خرفه بپاشید.

   10- شیرینی ها را برای 15 تا 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر بپزید.

   11- اجازه دهید تا شیرینی ها در سینی خنک شوند و سپس آن ها را جدا کنید.

نکات:

۱- در صورت دسترسی از روغن کرمانشاهی استفاده کنید.

۲- آرد برنج را الک کنید.

۳- در صورت تمایل از هل و زعفران استفاده کنید.

۴- خمیر این شیرینی باید برای ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 30 اردیبهشت 1395  12:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها