به گزارش "ورزش سه"، قطعا یکی از تلخ ترین صحنههای تاریخ ورزش ایران در المپیک لحظه مصدومیت رضا یزدانی کشتیگیر آزاد وزن 96 کیلوگرم ایران در المپیک لندن بود. جایی که او میرفت تا طلای این رقابتها را در عین شایستگی کسب کند، اما مصدومیت مانع رسیدن او به حق مسلم خود شد. این صحنه تلخ مدتها تمام علاقمندان به ورزش را تحت تاثیر قرار داده بود چراکه یزدانی در اوج آمادگی تمام رقبای مستقیم و دارای شانس مدال خود را شکست داده بود و آنجا که باید طلا را کسب میکرد، شانس از او رو برگرداند تا طلا را برگردن کشتیگیری ببیند که همین سال گذشته در مسابقات جام باشگاههای جهان او را با ضربه فنی و به راحتی هرچه تمامتر شکست داد. او یک بار دیگر خواست تا برای المپیک آماده شود اما اوایل فروردین امسال یک بار دیگر مصدوم شد تا اینبار جز او حال تمام کسانی که او را میشناسند خراب شود. خبر خوب اینکه رضا یزدانی تمرینات خود را برای طلای ریو یک بار دیگر شروع کرده است و میگوید مانعی برای طلا گرفتن او در المپیک وجود ندارد.
فکر میکردم به ریو نمیرسم
اوایل امسال بود که قبل از مسابقات انتخابی تیمملی مصدوم شدم و همان جا از شدت درد خودم هم فکر میکردم المپیک را از دست دادم. در مازندران پیش دکتر رفتم و او هم همین تشخیص را داد اما تصمیم گرفتم به تهران بیایم و جواب آزمایشات را پیش دکتر کیهانی ببرم تا او نظر نهایی را بدهد. خوشبختانه تشخیص ایشان بر این بود که جراحی نیازی نیست و من میتوانم از همین روزها تمریناتم را یک بار دیگر شروع کنم.
وقت کافی برای طلا گرفتن دارم
روزها سخت تلاش میکنم و کار زیادی از زمانی که از خواب بلند میشوم تا زمانی که میخوابم دارم. اول از همه باید حواسم به آشیل پایم باشد که هر روز بهتر شود و آسیبدیدگی دیگر سراغش نیاید چون که شرایط ویژهای دارد. بعد از آن تمرینات بدنسازی برای نگه داشتن شرایط بدنم و آمادگی برای وقتی که قرار است روی کشتی بیایم. حدود 3 ماه تا المپیک باقی مانده است و وقت کافی را برای رسیدن به آن آمادگی که میتوانم طلای المپیک را بگیرم دارم.
درد حریف تمرینیام شده است
در طول تمریناتم خیلی درد میکشم ولی با آن کنار میآیم و هر روز بیشتر تلاش میکنم تا مصدومیتم بهتر از روز قبل شود. 8، 9 ماه روند خیلی خوبی داشتم که از همان روزها به این فکر میکردم که این المپیک دیگر طلا را به دست میآورم اما این مصدومیت آخر شرایط را متفاوت کرد. من سال گذشته در مسابقات آسیایی، باشگاههای جهان و چند تورنمنت دیگر همانی بودم که همه انتظار داشتند اما حالا باید یک بار دیگر از اول شروع کنم و باز همان خواهم شد.
به زودی روی تشک خواهم آمد
برنامه تمرینی من الان اینطور است که در وهله اول باید حواسم به محل مصدومیتم باشد تا هم بهتر شود و هم مشکلات احتمالی سراغش نیاید. بعد از آن تمرینات سخت و سنگین بدنسازی را دارم تا آمادگی بدنی ام حفظ شود اما چند روزی است تمرینات شبیهسازی را هم آغاز کرده ام و این یعنی روی تشک آمدنم نزدیک است. فعلا با تشخیص دکتر و مربیان تمرینات بدنسازی و شبیهسازی را انجام میدهم و بعد کار اصلیام روی تشک آغاز میشود.
توقع طلا از من منطقی است؛ اما دعا کنید
نمیتوانم بگویم اگر در لندن طلا میگرفتم شاید انگیزه امروز را داشتم یا نه اما همیشه به طلای المپیک فکر میکنم و الان هر چه زور در بدن دارم را برای به دست آوردنش خرج میکنم. باید در شرایط قرار میگرفتم اما حالا دیگر به لندن فکر نمیکنم و تمام حواسم به ریو است. آنهایی که از من توقع طلا دارند، خواستهشان منطقی است و من خودم هم همین هدف را دارم اما مردم باید دعا کنند و من هم قول خرج تمام حضورم را میدهم.