0

چرا باشگاه استقلال فقط یک ملی‌پوش دارد؛ آقای امپراتور!

daneshmandan
daneshmandan
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2202

چرا باشگاه استقلال فقط یک ملی‌پوش دارد؛ آقای امپراتور!

سایت رسمی باشگاه استقلال نوشت، با اعلام نهایی اسامی بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران جهت شرکت در جام ملت‌های آسیا، مشخص شد متاسفانه تنها یک بازیکن از تیم فوتبال استقلال در لیست نهایی افشین قطبی حضور دارد.

این اتفاق برای دومین بار در تاریخ حضور تیم ملی فوتبال ایران در ادوار جام ملت‌های آسیا رخ می‌دهد. در سال 1996 نیز تنها نام یک بازیکن از تیم استقلال در لیست نهایی تیم ملی جهت حضور در جام ملت‌های آسیا در امارات قرار گرفته بود.

سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران در سال 1996 برعهده محمد مایلی‌کهن بود که وی تنها از وجود علیرضا منصوریان در تیم ملی فوتبال ایران استفاده کرد.

پژمان منتظری مدافع تیم استقلال که برای همراهی تیم ملی در اردوی قطر راهی این کشور شده بود، پنجشنبه شب به تهران بازگشت. منتظری از دیروز در تمرینات استقلال حاضر شد.

پژمان منتظری از صحبت کردن در رابطه خط خوردن نامش از فهرست تیم ملی فوتبال خودداری کرد.

مدافع استقلال در رابطه با خط خوردن اسمش از لیست تیم ملی فوتبال گفت: اول از همه این که برای تیم ملی آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم این تیم در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا خوش بدرخشد و افتخاری دیگر برای کشورمان به ارمغان بیاورد. با این حال هیچ گونه نظری در خصوص خط خوردن نامم از لیست تیم ملی برای جام ملت‌های آسیا ندارم و در این میان هر مصاحبه‌ای که به نقل از من مطرح شود را تکذیب خواهم کرد.

وی در پایان گفت: در این شرایط تنها به موفقیت استقلال فکر می‌کنم. نیم فصل دوم رقابت‌های لیگ در پیش است و من همه تلاشم را به کار خواهم بست تا بهترین عملکرد را برای تیمم داشته باشم.

شنبه 11 دی 1389  4:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها